Karpathos fred og ro i Grækenland

Karpathos
Karpathos er stadig for rejsende, der søger fred og ro. Selv om antallet af turister i de senere år er steget markant. Karpathos har omkring 7.000 indbyggere og en lille international lufthavn for charterfly.
Karpathos i Grækenland er kendt for sin uafhængige, traditionelle kultur . De traditioner er blevet bevaret hovedsageligt i den nordlige del af øen, eller i bjerglandsbyen Olympos . Dansen Pano Choro kun eksisterer her. I syd , omkring lufthavnen , Karpathos er meget goldt . I centrum og nord er store og tætte nåleskove . Disse skove består af fyr og fyrretræ. På mange områder er det dyrkes . Desuden er der ikke meget landbrug på øen, vinavl hovedsagelig finder sted i bjerglandsbyen Othos . Landskabet er meget bjergrigt , men kun i den sydlige del omkring lufthavnen , flyet .
Karpathos i Grækenland er kendt for sin traditionelle retter. Berømte er Makarounes , en pasta skål med ost og løg . Denne typiske ret serveres i de fleste restauranter . Ofto (fyldte lam ) , sardiner og baklava er ofte på menuen. Fødevarer på Karpathos er god og relativt billig.
I hovedstaden Pigadia ( også Pigadhia ) færger ankommer. Pigadia har hoteller , gæstehuse, cafeer, et posthus , banker og butikker . Mange restauranter er placeret langs strandpromenaden.
I den sydlige del af Karpathos er også nogle landsbyer med en god turist infrastruktur. Priserne på hoteller og restauranter er medium til høj. Du vil finde smukke sandstrande , har landsbyen Amoopi kun et par kilometer syd for hovedstaden , lige nord for lufthavnen bliver en lille charter destination. På vestkysten af Karpathos vil finde flere mindre destinationer. Populære med uafhængige rejsende er Arkassa landsby, omkring tre kilometer nord for vissersdorje Finiki . Restauranterne serverer lækker frisk fisk . 15 miles nord Lefkos landsby, er landsbyen kendt for sine hvide strande. Ikke at glemme bugten Afiarti i det sydøstlige Karpathos , her kan du finde de bedste windsurfing forhold. Måske er den bedste i Europa. Stedet er blevet et internationalt mødested for windsurfere og kitesurfere . Surfere er blevet en vigtig del af turismen i Karpathos.
Den nordlige del af Karpathos er næsten ubeboet og perfekt til lange gåture. Nær den lille havn Diafani er en campingplads. Hvis du stadig er i nord , bør du besøge Olympos , husene er som svalereder fast på bjergsiden .
Fra Karphatos kan du flyve til Kreta , Rhodos, Kassos og Athen. På øen , biler , cykler og scootere. Karpathos er let tilgængelig med færge '2 -3 gange om ugen færge fra Heraklion og Sitia til Kassos ( 3 timer) og gå til Karpathos ( ca 4 timer ) og derefter til Rhodos (5-6 timer). Hertil kommer, en færge til Kreta destination Santorini.