Kassos opdage typiske græske liv

Kassos
Kassos en ø med græske traditioner. Kassos er en lille ø ud for Karpathos færge par timer øst for Kreta og et par timer vest for Rhodos . Selv om der nu nogen turisme, øen er kun egnet, hvis du er på udkig efter hvile og afslapning og elsker den traditionelle græske liv . Øen er ca 70km2 i størrelse og har omkring 1.200 indbyggere. Solen er den vigtigste by, her er også færger til . Landsbyen har flere muligheder for overnatning , taverner, et postkontor og butikker. Anessis og lille gæst Anagenissis er ganske god og tilbyder billig overnatning . På øen er der fire andre landsbyer i Agia Marina, Arvanitochrio , Poli og Panasgia . Disse er alle inden for rækkevidde , gåafstand til Sun et par timer i løbet af sommeren kan du også tage bussen . I Sun kan du også leje en cykel eller en scooter . Seværdigheder er ikke mange på Kassos . Kun 20m dyb grotte i interiør og nogle kirker er værd.
På øen er der en bemærkelsesværdig række gamle hyrder hytter. Kysten hovedsageligt består af stejle klipper og smukke strande er knappe. Stranden i hovedbyen Solen er god . Indbyggerne lever hovedsageligt af landbrug, turisme og fiskeri.
Lufthavnen ligger nogle kilometer uden Fre. Der er ingen internationale flyvninger.
Der er næsten en daglig flyvning fra Kassos til Rhodos , Athen og stoppe til Karpathos (4 minutter) .
Kreta Kassos kan nemt og billigt nås med færge . To gange om ugen er der en færge fra Heraklion og Sitia til Kasos ( 3-5 timer). Færgen sejler videre til Karpathos og Rhodos . I sæsonen små både sejler til Kassos Arkassa Karpathos.