Limnos en uspoleret Grækenland ferie

Limnos
Limnos ( Lemnos ) uspoleret Grækenland ferie. Limnos ligger i den centrale nordlige Ægæiske Hav , omkring 100 km fra den nordlige græske fastland . Øen rejser et areal på ca 500km2 og rejser 18.000 indbyggere. Det højeste bjerg er 473 meter høje. Den vigtigste by og havn i Myrina .
Limnos har lidt turisme , øen har bevaret al den græske kultur. Indbyggerne lever hovedsageligt af landbrug og fiskeri. Den vulkanske jord på øen er meget frugtbar. Den græske hær har mange soldater udstationeret på øen. I hovedbyen Myrina og den anden by på øen Moudros forskellige hoteller, endda op til den højeste kategori. I nogle mindre byer , kan du nemt leje værelser .
Myrina med omkring 5.000 indbyggere har en smuk lang strand . Værd at se er også det lille museum i byen. I mange restauranter kan du nyde de lækre friske fiskeretter til rimelige priser.
Interessant Lemnos er det antikke teater i Paleopoli , den maleriske landsby Kontias , fiskerihavnen i hovedstaden ( venetianske ), og de ​​mange fugle på øen. På Lemnos livet for tusindvis af flamingoer.
De fleste turister kommer til Limnos at nyde den typiske græske ø , uden en masse turismen. Vandrere er også på plads i Limnos , festende har noget at se .
Hvis du er på udkig efter en endnu mere fjerntliggende ø , kan du besøge Agios Efstratios omkring 30 miles syd for Limnos . De 300 indbyggere bor næsten udelukkende på landbrug. På øen er næppe nogen biler og veje.
Færger og fly til Limnos : Der er et par gange om ugen til og fra Limnos færger fra fastlandet ( Lavrio i Athen og Thessaloniki og Kavala ) . Der er også nogle færger til nærliggende øer som Lesbos , Chios og Samos . Nogle af færgerne også stoppe ved Agios Efstratios . Lufthavnen er moderne og store , men har nogle forbindelser. Et par gange om ugen er der fly til Athen og Thessaloniki. Charterfly til Nordeuropa er sjældne. De vigtigste steder af Limnos er forbundet med busser. Men busserne kører sjældent, normalt en gang om dagen. Der er ingen bus til lufthavnen på Limnos .