Samothraki græsk ø for vandreture

Samothraki
Samothraki græsk ø til fods. Øen ligger cirka 50 km syd for byen Alexandroupolis på det græske fastland . Naboøerne Thassos , Limnos og Gökcenda
(Tyrkiet) . Samothraki har et areal på 180 kvadratkilometer, og har 2500 indbyggere . Øen er delvist skovklædt og bjergrigt . Samothrake er derfor særdeles velegnet til vandreture i foråret. Det højeste bjerg ( Fengari , 1600m )
er en fantastisk destination , er det ikke en nem tur , men udsigten er smuk. Samothraki har en række sjældne fugle , såsom hejrer , pelikaner og høge . Turismen har kun udviklet sig i de seneste år. De fleste hoteller kan findes i Kamariotissa (port ) og Therma ( Loutra ) . I det gamle hovedstad Chora ( den smukkeste by på øen ), kan du nemt leje værelser . Therma to campingpladser . Nattelivet på øen er ikke rigtig, men en række gode restauranter og praktisk. Fra havnen busser til Chora og Therma . Du kan komme til øen med færge fra Alexadroupoli (ca. 5-6 gange om ugen) og Kavala ( 1-2 gange dagligt). De fleste færger afgår fra Alexandroupolis til Samothraki i det nordøstlige Grækenland. Der er ingen lufthavn .
 Den bedste strand på øen Samothrake kaldet Pachia Ammos-stranden . Denne strand er beliggende i den sydlige del af øen cirka 15 kilometer fra Kamariotissa og er tilgængelig med bus. En anden " populære" strand, Kipos Beach på den østlige side af Samothrake er omkring 18 kilometer fra Therma . Denne stenstrand er omkring en kilometer lang og en destination for naturister. Kipos Beach er let at nå med bus, men det er meget stille her og havet er rart og lyse. Værd at se er den Sanctuary af de store guder Paleopi , derfor kommer den berømte statue Nike fra Samothrake . Hun står på Louvre i Paris. En replika kan findes i det lokale museum . Klosteret Alonia og nogle af de mange små kirker og kapeller , du bør se.