Skyros ø til at gå i vinden

Skyros
Skyros har et areal på 210 km2 og er den største ø i Sporaderne gruppe af øer , som hører til Grækenland. Det er den sydligste ø . Skyros har omkring 2.500 indbyggere, hvoraf omkring 2.000 bor i hovedstaden i Skyros . Resten af ​​Skyros , især mod syd, er tyndt befolket . Turisme er kun moderat udviklet . Især om sommeren er meget blæsende på Skyros , dette hindrer udviklingen af ​​turismen , især i Skyros .
I den lille havneby Linaria alle færger ankommer. Stedet har et par hoteller og restauranter , men ellers er der ikke meget at gøre. De fleste turister tage bussen til Skyros by , bussen er ellers ankomst af færgen er allerede klar. Skyros by beliggende i den østlige del af øen , er det smukke hovedstad . Typiske græske ø arkitektur med smalle gader, hvide huse og små butikker. Stedet minder i Kykladerne . Folk er meget venlige. Nogle dage kan du helt sikkert bo i byen . Over byen er et slot fra det 13. århundrede , samt et kloster.
Den næsten øde sydlige del af øen er ideelt for vandrere . Men du nødt til at finde nogle erfaringer og er erfarne hiker . Det bjergrige terræn er farligt, at området er meget ensom , og der er næsten ingen vand . Du kan sikkert stadig truede Skyros pony støde på. Der er i øjeblikket omkring 140 dyr.
Kom på Skyros : Der er flere busser mellem Linaria og Skyros , og mellem Molos og Skyros . Selv Kalamitsa til at afvige fra Skyros by lejlighedsvis busser. Bussen billetpriser er lave. Men hvis du ønsker at udforske øen , bør du leje en bil eller scooter . Med færge kan du nå Skyros dagligt fra Kimi i Evia halvøen fra her, er der også gode busforbindelser med Athen. Skyros du kan købe en busbillet direkte til Athen. Færgen Overfarten tager omkring 100 minutter. Flere gange om ugen er der færger til Alonissos og Skopelos. Selv med flyet kan du nå Skyros , er der flere ugentlige flyvninger mellem Thessaloniki, Athen og Skyros .