Katakolon cruise Peloponnes

Katakolon med sine cirka 600 beboere i havnen i mange store krydstogtskibe i Peloponnes. Havnen i Katakolon ligger på den græske kyst og fungerer som porten til den gamle antikke Olympia, hvor der engang startede OL.

Katakolon er nu den anden travleste cruise port i Grækenland efter Piræus havn, ifølge de seneste statistikker.
Katakolon er en rolig græsk landsby beliggende i den vestlige del af Elis, den vestligste region i Peloponnes, i byen Pyrgos. Katakolon var en havn i 1857, men er nu primært bruges af krydstogtpassagerer, der går fra borde her.

Katakolon er porten til Olympia, kan ruinerne af Olympia nås på cirka 30 minutter.
I Katakolon, kan du besøge de lokale gallerier og butikker, som kan findes på hovedgaden. Du kan også finde en demonstration af traditionelle græske håndværk af lokale kunstnere. De taverner har er lækker frisk fisk på menuen, også tjener delikatesser særlig favorit af de lokale.

Landsbyen Katakolon er faktisk opdelt i tre parallelle gader. Den første gade, tættest på vandet giver adgang til havnen, kysten og caféer og fiskerestauranter. Den anden vej er faktisk hovedgaden, vil du finde forskellige butikker: tøj, vin, olivenolie sæbe, kunsthåndværk artikler, læder arbejde, en kiosk og en internetcafé. Den tredje vej er den mindst turistede. Du vil finde flere butikker, taverner, en traditionel café og en græsk bageri.

Nærheden Katakolon finder du flere strande. Strandene i Katakolon begynde i slutningen af ​​byen og strække sig mindst 30 km. Nogle strande er kun en kort gåtur fra havnen, nogle endda ligge 40 kilometer fra havnen.
Strandene er ideelle til familier med små børn enhed, vandet er lavt og varmt.

Den Plakes stranden (også kendt som Reneta strand) er den nærmeste strand, omkring 200 meter fra havnen. Det er en lille stenstrand med smukke krystalklart vand uden vandmænd. En stille bar, paraplyer, omklædningsrum og brusere er til rådighed. Plakes er en god mulighed, hvis du kun er for et kort besøg i Katakolon.
Agios Andreas er en fremragende strand, hvis du har lidt mere tid. Det er omgivet af en ekstraordinær landskab og krystalklart vand. Hendes strand er omkring 3 kilometer fra havnen. Stranden har et par cafeer og restauranter og en grøn eng, hvor kindeen kunnne spille.
Kourouta Stranden er 21 kilometer, en smuk sandstrand med strandstole og parasoller, omklædningsrum og en åben bruser. Her kan du slappe af, svømme i det klare vand og nyde den smukke græske sol, mens du nyder en forfriskende drink. Den Kourouta Stranden har mange barer, caféer og restauranter. Der er også beach parter ofte afholdt om søndagen.
Andre strande er: Skafidia en uberørt sandstrand 9 km fra havnen, Aldemar en fin sandstrand med masser af fascilities også 9 km fra havnen. Agios Ilias stranden, har en træ bar med kolde øl og græske snacks, som ligger 10 km fra havnen i Katakolon.
Den Kaiafa Stranden er ikke udviklet lange sandstrand, 40 km fra havnen. Hvis du er glad for jomfruelige landskaber, bør du virkelig besøge Kaiafa stranden.

Et lille tip og i havnen er også specielt for turister ankommer på krydstogtskib, mange taxier. De tager dig til Olympia, kan du som museet, den gamle bydel og se de arkæologiske fund. Du vil betale omkring € 80, - for en 4 timers tur.
Gebyret for at vente taxi er inkluderet i denne pris.