Pefkochori din ferie drømme

Pefkochori ligger på halvøen Kassandra, lige før sin sidste kappe, i et område, der kunne være et paradis for en økolog. Klima, naturskønne omgivelser, de smukke strande og den karakteristiske ånd af gæstfrihed af indbyggerne, var mere end tiltrække de første turister i begyndelsen af ​​70'erne.

Siden da har det udviklet visionen som en af ​​de mest bemærkelsesværdige resorts i Europa.
Pefkochori er en malerisk landsby, med fodgænger promenader, pladser og haver. Landsbyen skylder sit navn til fyr (pefko betyder fyr).

I mellemtiden er det en tætbefolket landsby med en kosmopolitisk atmosfære, det har fremragende hoteller, studios og villaer. Langs kysten og i de små gader, vil du finde et bredt udvalg af restauranter, barer, konditorier, supermarkeder og souvenirbutikker.
De typiske taverner eller de luksuriøse restauranter friste dig med deres velsmagende kreationer og de ekstraordinære lokale vine.

Pefkochori er også et sted, hvor turismen er i harmoni med naturen. Vandrer i den friske luft og duften af ​​skoven snuse eller vandrer langs de smalle gader i den gamle landsby med de neo-klassiske bygninger, rosenbuske og citrontræer er afslappende og forfriskende oplevelse.
Solbadning på stranden, spil og sport i havet og nyde forfriskende cocktails er nogle af de daglige aktiviteter, der gør din ferie fornøjelig.

I sommeren her ITENBA holdt sejlbåd løb, start sted fra den naturlige havn Glarokavos. du kan også tage korte bådture herfra.

Nattelivet og dens fristende forslag gør Pefkochori virkelig anderledes, da solen går ned bag bakkerne, garanterer romantiske hjørner en sensuel atmosfære, men også barer og diskoteker med farvet lys og levende musik gør dette til en uforglemmelig aften og en god tid i landsbyen.

Omkring 4,5 km fra landsbyen er der en grusvej, der fører til Glarokavos, en smuk lagune.

 For dem, der ikke kender eller dem, der har ikke mindst et par dage i landsbyen Pefkochori er, hvor du kan ferie drømme til virkelighed.