Polichrono landsby i Kassandra Chalkidiki

Polichrono er en by beliggende på første halvøen Halkidiki, kendt som Kassandra. Polichrono ligger 96 km fra Thessaloniki. Det er efter Kryopigi og i retning af vejen til Pefkochori. Udover Polichrono er den smukke landsby Hanioti. Disse fire nævnte landsbyer er besøgt af mange turister i sommermånederne, og det er ikke underligt, ud over de tjenester, der tilbydes, er af høj kvalitet hoteller og imødekomme behovene hos alle besøgende.

Landsbyen Polichrono er ideel til en ferie med hele familien.
Regionen er kendt for sin historie, har mange udgravninger afsløret sandsynligvis monumenter den antikke by Neapolis, som engang var en koloni af Mendi og blev nævnt af Herodot. Du kan besøge Akropolis fra den gamle bydel, den gamle kirkegård og den tidlige kristne kirke med marmorsøjler i Polichrono.
Også i Polichrono landsby folklore museum med udstillinger af hverdagen for de lokale beboere. Et besøg i kirken Agios Athanasios bygget i 1912, er det værd.

Hvis du elsker naturen, bør du besøge den unikke sø Mavrobara, 3 km fra Polichrono. Gå eller leje en cykel og nyde din tur til bjerget. Her finder du en skildpadde, familie af Det Kaspiske Turtle, der også bor på øen Kreta.
Du har mulighed for at deltage i en Jeep Safari, arrangeret af hoteller i Polychrono og tilbyder en komplet tur i området.

Polichrono skal du gå til stranden, som er placeret under den vigtigste fodgænger promenade af landsbyen. Her kan du gå fint i eftermiddag eller aften, nyde en forfriskende cocktail på en af ​​barerne eller spise middag med din elskede i en af ​​de værtshuse og restauranter, hvor det meste frisk fisk og traditionelle græske retter er på menuen.

På stranden 7 km længe kan du deltage i forskellige former for vandsport. Kystvejen fra Polichrono er gågade i løbet af sommeren, bliver du nødt til at parkere bilen i de nærliggende gader. De smukke strande i regionen ledsage enestående skønhed af landskabet.

Indkvartering er rigeligt. Der er overkommelige hoteller og værelser til leje i landsbyen, en kort afstand fra stranden.