Petra landsby med dejlig sandstrand på Lesbos

Petra er en landsby på den græske ø Lesbos med omkring 1100 indbyggere. Lesbos er den tredje største ø i Grækenland og en af ​​de mest forskelligartede.

Enhver, der går på ferie til Lesbos, bør i det mindste til den nordlige del af øen og især at besøge Petra. Den livlige udvej er en naturskøn base for sommeren for at udforske øen. Kommune Petra og især byen hovedstad i denne region er en af ​​de mest populære turistområder på øen Lesbos. Petra ligger i den nordlige del af Lesbos. Du kan nå byen ved at leje bil i omkring en time fra lufthavnen. Busser også lade regelmæssigt til Petra, hvor du er lidt længere end vejen.

Petra er en lang sandstrand, en promenade og adskillige værtshuse. Stranden i Petra er en af ​​de smukkeste strande på øen, og er interessant på grund af den let skrånende vand, især for familier med børn. På stranden er der parasoller og stole til rådighed. Petra region er kendt for sine mange strande. Meget tæt på landsbyen Petra er en rolig og temmelig afsondret strand Avlaki. Anaxos landsby, der ligger i nærheden af ​​en populær strand her.

Centrum af byen Petra fører gennem hyggelige gader, der passerer flere caféer, restauranter og souvenir - og kunst butikker. Symbolet for landsbyen står på en 40 meter høj klippe, kirken Panagia Glykofilousa også den lille kirke Agios Nikolaos i det 17. århundrede med sine gamle kalkmalerier, er et besøg værd. Den smukke nærliggende landsby Mithymna (Molivos) og slottet bør du også besøge.