Stoupa Peloponnes stadig mere populære

Beliggende på den sydlige kyst af Peloponnes i Grækenland og kun 45 minutters kørsel fra den nærmeste lufthavn i Kalamata (eller 3,5 timers kørsel fra Athens internationale) er den smukke og uspolerede landsby Stoupa.

Med varme, lækre somre og milde vintre, og med to smukke gyldne sandstrande (og flere mindre strande) dette engang søvnig landsby bliver stadig mere populær blandt turister (selvom ikke for meget!).

Der er omkring 20 taverner og restauranter langs Stoupa stranden, hvor du kan prøve de lækre lokale og traditionelle græske retter.

Stoupa er en del af kommunen Lefktro i departementet Messinias. Denne fascinerende område kendt som "Mani" er den eneste del af Grækenland, som aldrig blev erobret af angriberne.
Bjergrige og forholdsvis utilgængelige, da grækerne Mani overveje midten af ​​de tre halvøer, der rager ud fra Peloponnes i Middelhavet. Stoupa er under den klippefyldte toppene af Taygetos Mountains. Indbyggerne byggede tårn huse og gennemhullet i dem under forskellige fejder. Nogle af disse Mani tårne ​​er blevet restaureret og kan stadig ses i området.

For elskere af historie Stoupa er ideelt beliggende for et besøg på et af de spændende steder, såsom det gamle Olympia og Mystras, men du kan også bare sidde på stranden eller i et værtshus med de lokale og nyde en ouzo.

Stoupa er velsignet med smukke sandstrande. Stoupa største strand er let skrånende, en fremragende havet og flankeret af et smukt bjerglandskab. Liggestole og parasoller er til rådighed, du betaler intet overhovedet til en række værtshuse.
En fem minutters gang fra Stoupa strand er populær Kalogria strand. Den smukke gyldne sandstrand, omgivet af klare lavvandede farvande, stranden er en favorit blandt både grækere og turister. Der er gode tavernaer og restauranter på stranden. Selv i marts måned, folk kommer til stranden og have det sjovt i det varme vejr.

 Kalamata er den nærmeste lufthavn til Stoupa. Rejse fra lufthavnen i Kalamata, uden for ankomsthallen finder du en taxaholdeplads. Omkostningerne ved en taxatur fra lufthavnen er omkring € 70, - (enige om prisen med chaufføren, før du få i). Det er omkring 50 minutters kørsel til landsbyen. Der er en bus service, der forbinder dagligt Kalamata til Stoupa. Bustider kan ændres derfor jeg, at de offentliggøres. Bussen koster omkring € 5, -. Fluer kan også til den internationale lufthavn i Athen, hvilket naturligvis er åbent hele året. Selvom det er placeret længere fra Stoupa kan du ofte opnå en fordel via et lavprisflyselskab.