Agia Efimia Kefalonia for en uforglemmelig ferie

Agia Efimia på Kefalonia ligger 9 km væk fra Sami og er omgivet af mange små strande.
 Strandene i den lille landsby er dækket med grus, meget stille og bestemt ikke overfyldt. Her har du mulighed for at finde en strand for dig selv.

Den akvatiske verden dykkercenter inviterer dig til at nyde eventyr af betagende vandet. Dive center drives af fagfolk lægger stor vægt på godt udstyr og fremragende service. Mange strand sjov på stranden Myrtos, er en af ​​de smukkeste strande i verden helt garanteret. Denne fascinerende smukke strand er 20 minutter væk fra Agia Efimia.

Krystalklart vand og afsondret kyster Agia Efimia skabe en romantisk og afslappende ferie destination. Den fiskerlandsby Agia Efimia ikke kun tilbyder græske specialiteter i de nærliggende værtshuse samt friskfangede fisk. Restauranterne i Agia Efimia er meget børnevenlig.

Gæstehuse, lejligheder og velholdte hoteller tilbyder omfattende indkvartering. Fra Agia Efimia er tilrådeligt at tage bilen til at udforske de særlige attraktioner på øen, især den imponerende Melissani søen eller huler i Kefalonia. I havnen i Agia Efimia udflugter tilbydes af båd.

Individualister og familier vil Agia Efimia en uforglemmelig ferie.