Svoronata en rolig ferie i Kefalonia

På den sydvestlige kyst af den græske ø Kefalonia ligger sydøst for Argostoli hovedstaden på øen, byen Livathos. Selvom Livathos har kun 4663 indbyggere er opdelt i elleve distrikter, herunder Svoronata kvarter.

Selvom Svoronata ligger i umiddelbar nærhed af lufthavnen, og er hurtigt og let tilgængelig, kan du nyde en fredelig og afslappende ferie midt i den smukke natur i Svoronata. Mountains, olivenlunde og rige vilde blomstermarker præger området.

Selvom Svoronata selv er ikke direkte på kysten, de smukke strande i Ammes, Avithos og Ai inden for gåafstand. Byen og dens umiddelbare omgivelser er ikke typisk for regionen, meget flad, hvilket gør den perfekt til afslappende gåture.

Svoronata er perfekt til en ferie med børn, det er stille, men det er også centralt beliggende. Du kan lade børnene lege i fred og udforske de omkringliggende områder under dagsture. Særligt egnet til børn er stranden i Avithos, fordi det er meget flad og meget langsomt løber ud i havet.

Klimaet er typisk for Grækenland, behagelig mild, så en ferie i Svoronata hele året værd. Den vigtigste sæson falder naturligt ind i vores sommermåneder.

Hvis du planlægger at udforske øen, vil du finde en hyggelig base i Svoronata at udforske Kefalonia. For eksempel kan du besøge hovedstaden på øen Argostoli med bus, turen tager cirka 20 minutter, og tilbydes dagligt.

Hvis du planlægger at bo i en lejlighed eller sommerhus, kan du besøge dine dagligvarer på tre små supermarkeder. Desuden er der et par værtshuse i centrum af Svoronata. Lidt mere natteliv i Lassi, Svoronata region er snarere en temmelig rolig landsby.