Naturisme Peloponnes, Attika og Evia

Grækenland har, som du uden tvivl kender mange naturister muligheder på sine øer som Kreta, Kos, Rhodos, Kefalonia, Mykonos, Naxos og Zakynthos for blot at nævne et par stykker. Hvad du måske ikke kender dig godt på det græske fastland kan være problemfrit brun, fordi selv så mange muligheder, vil jeg først beskrive naturiststrande på Peloponnes, Attika, Euboea og centrale Grækenland.

Peloponnes er berømt for de traditionelle landsbyer, det varierede landskab og især for sine smukke strande. Sandet på Peloponnes er lange og er omgivet af krystalklart vand. Der er naturist venlige strande, såsom Voidokilia stranden i Messinia. Bortset fra naturist stranden synes også at være populær hos homoseksuelle mænd. Beliggende i Middelhavet står den usædvanlige form af øen tydeligt. Stranden tager form af det græske bogstav omega. Denne strand er en del af græsk historie. Området omkring denne strand er en officiel levested for fugle.

Den Kodili strand uden for Port Vivari har en nudist område. Stranden er fuld af småsten men pladsen er stor nok til alle. Stranden ligger langs en stenet og bjergrigt område og også populært blandt vandrere.
Gythiou er en anden nudist strand i den sydvestlige del af Mavrovouni strand. Stranden er forholdsvis vanskeligt at opnå, men populær blandt naturister, også på grund af den gratis camping.

Evia er også velegnet til naturister med smukke strande. Den Hiliadou Stranden betragtes som en af ​​de bedste nudiststrande i Grækenland. Det ligger vest for Kimi og er en stor turistattraktion, undtagen i højsæsonen eller weekender. Overnatning kan Skiathos Naturist blot et par kilometer fra stranden. En anden nøgen strand er den rolige strand i Potami i den sydvestlige region af Evia. Andre områder i Evia til naturisme er stenstrand nær Rovies lejren, den sydlige del af stranden i Vasilika og syd for Beach Aggia Anna. Evia er en stor naturist destination.

Athen og Attika, som det kærligt kaldes naturister kan udvide flaget. Lad mig starte limanakia, tre små bugter mod syd. Strandene er åbne på trods af arkæologisk værdi. Du har nok plads på strandene, især den midterste bugt bliver besøgt af naturister. Fra Athen kan du ved at tage bussen nåede området. Se du har på Rhamnus af Euboea i baggrunden. Turen til Rhamnus er en udfordring, men det er det hele værd, fordi strandene er rolige og meget afslappende.

Dicastika ligger på vejen til Schinias er et paradis for naturister. Den stenstrand, hvor sko er nødvendige for at få det bedste naturist områder. Vandet er dyb og ren, du kan fint dykning. Andre fjernbetjening naturist steder Vravrona, Legrena, Marikes og Schinias.