Grækenland ferier Potos, Thassos

Potos er en smuk landsby ved havet og en strand udvej på den græske ø Thassos sydkyst. Om sommeren er denne landsby et meget populært feriedestination blandt turister, især for de yngre og energiske aldersgrupper. Det er især travlt i juli og august, hvor skoler og universiteter er lukket, og eleverne nyder deres sommerferie. Unge familier kan også lide at komme her på grund af de fremragende faciliteter og tilstedeværelsen af ​​mange unge mennesker.

I de smalle gader finder du mange butikker, restauranter, snackbarer, caféer og barer, mens biler og motorcykler kun har adgang til en række gader i landsbyen. Efter en lang dag på stranden fylder turister gaderne og gangbroerne om natten for at gøre deres shopping efterfulgt af en søgning efter en god beliggenhed, hvor de kan nyde en kølig drink eller et godt måltid nær stranden og solnedgangen . Så kan du feste hele natten i de mange barer og natklubber.

Potos ligger ved siden af ​​en meget lang sandstrand. Vandet er klart og fantastisk til svømning og at deltage i forskellige vandsportsaktiviteter. Caféerne serverer på stranden, så bare slappe af, arbejde på din solbrun og nyde de lækre kolde drikkevarer. Det er et livligt sted om dagen og meget mere om natten. Mens du går forbi de mange caféer og barer, vil du høre alle slags musik. Du vil sikkert finde noget af din egen smag, hvor du kan hænge ud, drikke en drink og nyde alle de positive følelser omkring dig.

Om natten er det støjende, overfyldt og farverigt. Potos er præget af denne unikke festatmosfære, som du ikke finder andre steder på øen.

Potos har udviklet sig til en levende landsby med permanente beboere i de seneste årtier, men det har ikke altid været tilfældet. Tidligere var det primært en fiskerihavn, der blev brugt af Theologos residens, en smuk bjerglandsby kun 10 minutter væk med bil.

Du kan fiske meget godt på sydsiden af ​​øen. Vandet her er dybere og tilbyder en stor mængde fisk og et stort udvalg. Vinterperioden er måske den bedste tid at fiske på grund af de mange arter af fisk, der er tilgængelige for at fange, herunder lokale favoritter som blæksprutte og blæksprutte.