Aspri Limni den smukkeste bugt på Kreta

Aspri Limni (den hvide sø) ligger i nærheden af ​​bosættelsen omkring klosteret Chrysoskalitissa, ca. 5 km fra den kosmopolitiske Elafonisi. Stranden er ikke organiseret (ingen solsenge, ingen kiosk) og er omgivet af en sjælden palme skov og nogle cederer. Der er denne smukke lagune dannet, som er adskilt fra havet af klipper og derfor fuldstændig afskærmet fra høje bølger.

Stranden ligner en sø med alger på havbunden. Vandet er stadig klart og rent, hvis du fortsætter et par meter mod sydøst, finder du den anden plads i lagunen, også et godt sted for solcreme og dit håndklæde.

Sjældent er stranden besat af mange mennesker, og det skal selvfølgelig blive sådan: pssssst, fortæl ikke nogen!

Dette er en lille hemmelig strand, der ligger 500 m vest for Chrysoskalitissa-klosteret og 70 km sydvest for byen Chania. Tusindvis af besøgende tiltrækkes af den nærliggende eksotiske Elafonissi-lagune, men faktisk har ingen nogensinde hørt om dette vidunderlige naboområde. Aspri Limni er et uberørt paradis.

Du kan nå Aspri Limni med din udlejningsbil, motorcykel eller scooter.

Fra landsbyen Chrysoskalitissa holder du til højre og følger skiltene til Phoenix theofrasti (Kretas truede palme), der ligger omkring søen. Ellers spørg bare en lokal beboer at vise dig vejen.