Paxos ferie midt oliventræer og vinstokke

Paxos
Paxos den mindste af de Ioniske Øer . Paxos har et areal på kun 19 kvadratkilometer, men øen er tæt befolket med 3.500 personer. Paxos er et par kilometer syd for Korfu . Turisme Paxos vokse i mange år . På øen er primært oliventræer og vinstokke dyrkes. De oliven Paxos er kendt i hele Grækenland, for deres fremragende kvalitet . I hovedstaden Gaios er nogle kroer og private rum , hvor du kan finde billige . Shelter Også i nogle af de mindre byer som Lakka og Longos er værelser til leje, også nogle restauranter og cafeer. Den klare blå vand omkring Paxos er ideel til svømning , surfing, dykning og snorkling.
Paxos er omkring 10 km lang (nord - syd) og op til 2-3 km bred. Næsten halvdelen af ​​befolkningen bor i hovedstaden i Paxos , Gaios .
Steder på Paxos : Den største by og havn på østkysten af Paxos er Gaios . Cirka 1.400 mennesker bor her , der sker livet primært omkring havnen. Du kan besøge et lille museum . Loggos er en lille fiskerby , der ligger på østkysten af ​​Paxos. Det er mere støjsvage , vil du finde et bageri et par butikker og restauranter. Lakka : den næststørste by på Paxos ligger i den nordlige del af øen . Som i Gaios søer her dagligt yachts . Der er nogle dyre restauranter for velhavende yacht ejere . Populær er strandene omkring Lakka blandt windsurfere . Også i Lakka er der flere boliger , især i den midterste prisklasse.
Værd at se er hulen Ipapanti i den vestlige del af øen. Dette kan kun opnås . Via havet Fra Gaios både til hulen . Alle steder ovenfor har gode strande. Men der er for det meste stenstrande på Paxos. Den bedste strand i syd, er det Mongonissi strand. Da de fleste steder og strande ligger på den beskyttede østlige side , er der sjældent høje bølger .
Paxos er også populært blandt vandrere. Den lille ø har mange vandrestier . Populær er den rute Lakka til den gamle britiske fyrtårn . Fra Gaios kan du gå til den forladte landsby Geremonachos . Længere ture er mulige i tyndt befolkede vestlige del af Paxos.
Antipaxos du kan nå med daglige færger , der afgår fra havnen i Gaios . På Antipaxos er nogle fremragende strande. De fleste besøgende er endagsture fra Paxos.
Der er ingen lufthavn på Paxos. Næsten alle rejser med færge. Der er også små flyvebåde . Færgen sejler to gange om dagen mellem Igoumenitsa ( fastlandet ) og Gaios ( Paxos ) . Dag I sommeren er der direkte hurtigfærger mellem Korfu og Paxos. Mellem de tre steder Gaios , Lakka og Loggos køre flere busser om dagen. Og der er også nogle taxier er også i Gaios biler, knallerter og cykler til leje .