Skiathos smukke sandstrande i Grækenland

Skiathos 
Skiathos er kendt for sine smukke sandstrande. Skiathos er blot et par kilometer fra fastlandet . Øen har et areal på 47km2 og har 5500 indbyggere. Øen hører til Sporaderne . Skiathos er kendt for sine smukke sandstrande. Selvom øen er ikke stor, mange turister kommer til øen. Skiathos er en reel charter destination er blevet i de seneste år. Turister kommer hovedsageligt fra : Centraleuropa , Storbritannien, Nordeuropa og Grækenland på grund af solen, de smukke strande og natteliv. I sommeren , til strandene på nogle hårde finde en ledig plads. De kroer og værtshuse er lidt dyrere end de mindre turistede græske øer. Hovedstaden Skiathos by har bevaret en vis originalitet , især i de smalle gyder . Værd at se er de strande, især den fine sandstrand Skiathos , klostret Kounistras og bjergrige grøn interiør. Men der er på udkig efter den ægte græske liv og fred , er forkert i Skiathos.
Skiathos by , hovedstaden på øen er en moderne, meget travl by. Det har cirka 4000 indbyggere langt den største by på øen. Natten er meget travlt, da der er flere klubber. Restauranterne er blandt den højere pris. Frisk fisk er ofte på menuen.
Koukounaries stranden i den sydvestlige del af Skiathos er uden tvivl en af de fineste i Sporaderne . Generelt er der i Skiathos , især langs den sydlige kyst , en række smukke strande. Men stranden i Skiathos er den mest berømte . I nærheden er der mange hoteller er blevet bygget , især i den højere prisklasse . Fordele ved Skiathos i forhold til de andre strande er gode bus-og den fantastiske natur .
Skiathos er kun en busforbindelse , det forbinder Skiathos by i den vestlige del af øen . Jeg tror, ​​der er ingen bus til lufthavnen , men denne afstand kan også bygge bro til fods fra byen. Du kan komme til øen med færge fra Volos og Agios Konstantinos ( fastlandet). Der er også direkte færgeforbindelser til andre øer i Sporaderne .
Billige flybilletter til Skiathos : den lufthavn, som blev afsluttet i 1983, har øen ændret sig, er der nu direkte fly fra Amsterdam , Düsseldorf, Wien og Zürich til Skiathos. Der er også daglige afgange fra Athen.