Kythira en ukendt græsk ø

Kythira
Kythira ø mellem Kreta og Peloponnes . Kythira er en afsondret , temmelig store , men ukendt ø. Det ligger mellem Peloponnes og Kreta . Undertiden øen anses for en af ​​de Ioniske Øer . Kythera (Kythira Kythera og skriftligt) har en størrelse på omkring 300 km ² og har omkring 3500 indbyggere. Kythira er en af ​​de fattigere øer i Grækenland . Mange beboere er udvandret , især efter Australien.
I sommeren , mange af emigranterne tilbage til Kythira for et par uger , resten af året er det meget stille på øen. Turisme er relativt uudviklet , men det er den vigtigste indtægtskilde for beboerne. I den græske mytologi blev Afrodite født ( den græske gudinde for kærlighed) til Kythira . Kythira ligger i en meget aktiv jordskælvsområde . Den sidste større jordskælv var i 2006, og forårsagede store skader . Endnu værre var et jordskælv i 1903 , landsbyen blev Mitata dermed stort set ødelagt .
Havet nær Kythira er mange steder meget dybe . Den dybeste del af Middelhavet ( Matapan ) er blot nogle hundrede kilometer fra Kythira . Kythira har omkring 50 landsbyer, hvoraf størstedelen er mindre end 100 indbyggere. De fleste af de landsbyer er placeret i det bjergrige indre af øen , kun få er på havet.
Diakofti : større færge havn i den østlige del af øen. Det er en lille landsby med et par restauranter og et par steder at bo. Der er ingen bus .
Agia Pelagia : havnen i den nordlige del af øen med færge fra Neapolis i Peloponnes . Hende er temmelig turistet udvikles. Potamos : er den økonomiske kapital i Kythira ligger i det indre af øen, omkring 10 miles syd for Agia Pelagia . Stedet er rart, men har nogle attraktioner. Mylopotamos : er beliggende i centrum af Kythira , landsbyen har en smuk kirke og er en af ​​de mest interessante steder på øen. Hora : er den mest besøgte by og den gamle hovedstad . Der er et slot og et museum og masser af budget indkvartering og restauranter. Kythira er ideel for dem, der søger efter et par dages hvile . Kalamos : denne landsby med omkring 400 indbyggere, betragtes som den smukkeste landsby i Kythira . På området for Kalamos er flere strande , beboere leje værelser til turister. Indkvartering i Kythira : alle steder der er masser af overnatningsmuligheder i den nederste og mellemste prisklasse. Priserne i august og til tider i juli, er høje , resten af året lav. I mellemtiden er der endda nogle fem- stjernede hoteller blev bygget. Da offentligheden har kun en begrænset tilstedeværelse , vil jeg anbefale dig at leje en bil. Færger til Kythira : dagligt færger fra Neapolis på Peloponnes til Agia Pelagia . Færger afgår fra Gythion næsten hver dag efter Diakofti . Et par gange om ugen er der færger fra Diakofti efter Antikythera og videre Kastelli Kissamos på Kreta. Flybilletter til Kythira : kun fra Athen , der er daglige fly til Kythira . Lufthavnen ligger i nærheden af ​​Potamos i den nordlige del af øen.