Kassiopi juvelen i den nordøstlige del af Korfu

Kassiopi ligger på den nordøstlige kyst af Korfu. Du når Kassiopi fra Nissaki gennem kystvejen at filialer ud til højre Kassiopi. Ved indgangen til landsbyen finder du en lille parkeringsplads. I landsbyen er det svært at finde en parkeringsplads, måske har du held i havnen.
Kassiopi er vokset over tid. Der er masser af taverner og butikker. Desuden opholder sig i små gæstehuse eller værelser. For store hoteller var ikke glad sted, og der er intet, men positivt for Kassiopi. Især havnen i en beskyttet bugt har næsten samme stemning som Chania på Kreta. Tag plads og se hverdagen passere dig ved, men du passerer de mange skibe i strædet mellem Korfu og Albanien.
Næsten altid er sejlbåde og motorbåde fortøjet i havnen. Fiskerbåde, men du kan næppe se i havnen i Kassiopi. Men fiskeriet stadig eksisterer i Kassiopi, fiskerne med deres både fået en ny dock på kanten af ​​Kassiopi.
I taverner i havnen kan du få god mad til rimelige priser. Især skaldyr retter er ikke at foragte. Fordi Kassiopi ligger på kanten af ​​en hovedvej, er denne i forhold til de omkringliggende byer Sidari og Roda at berolige. Ovenfor Kassiopi vil du finde resterne af en venetiansk borg fra det 13. århundrede. EU har betalt penge til restaurering, men det er næppe et besøg værd. Der har været lidt bevaret og for få genoprettet. Udsigten fra slottet er blokeret af træer.
Kassiopi selv har ingen strande, men kun en kilometer mod sydøst ligger Avlaki stranden (stenstrand).

Kassiopi turisme har naturligvis mere at byde på end andre turist resorts såsom Acharavi, Sidari og Roda i det nordlige Korfu. Især den maleriske havn har sin charme, resterne af den venetianske borg, men du skal ikke nødvendigvis har besøgt under din ferie Korfu.