Paleokastritsa er et af de smukkeste steder på Korfu

Paleokastritsa på vestkysten af ​​Korfu er formentlig en af ​​de smukkeste steder på Korfu, på trods af de hoteller og resorts for de turister, der nu er blevet bygget, og er spredt på bjergsiderne. Mindst det hævdes af de virkelige Korfu fans.

Stedet Paleokastritsa har smukke bugter, mellem stier, hvor du kan gå rundt og slappe af. Paleokastritsa sandsynligvis var også engang vugge af den nuværende turisme i Korfu. Stedet er lang og strækker sig fra den øverste indgangen til landsbyen ned til kysten. Herfra fører en lille snoede vej til klosteret Paleokastritsa, bør du helt sikkert besøge.

De større hoteller kan findes til venstre ved indgangen til Paleokastritsa, relativt langt fra strandene. Husene står længere på pisterne, uden at gøre vold til landskabet.
De smukke strande omkring landsbyen kan kun nås med båd. Stranden direkte på plads hører ikke til en af ​​de smukkeste strande i Paleokastritsa, men selvfølgelig er det altid et spørgsmål om smag.
Fra havnen i bugten Agios Spiridon efterlade mange både, de tilbyder mange udflugter. Du kan besøge huler, men også bord på en dykning udflugt. Paleokastritsa på Korfu er en ideel destination, hvis du ønsker at nyde at gå dykning. Spektakulære huler, interessante vrag, vægge og rev, barracudaer, stimer, donkrafte, muræner, krebs, blæksprutter og en masse andre arter af fisk og hvirvelløse dyr, vil du finde det hele på den vestlige kyst af Korfu.

I de afsondrede vige dominerer stadig fred og ro efter en intens eller doven dag på stranden, mange taverner venter på dig. Priserne er der også lidt højere end andre steder i Korfu. Et højdepunkt er den bar "La Grotta", som ligger i klipperne over en lille bugt. En unik bar, du helt sikkert skal have besøgt i dit liv.