Strande i Korfu

Korfu er ideel til en badeferie. Øen venter med smukke sand og sten strande på dig.
Hvilken strand er den smukkeste, dybest set er du nødt til at beslutte, at selv. I den sydvestlige del af Korfu er de mere stille strande.
En oversigt over de smukkeste strande i Korfu.

Mirtiotissa, den Mirtiotissa strand omgivet af klipper. Til stranden, en sti fører. Ovenpå er klostret Mirtiotissa, som gav navn til stranden. Stranden Mirtiotissa er naturligvis vokset og er i konstant forandring. Om vinteren 2006 gik under stormen dele af stranden tabt, men nu stranden er endda vokser igen. Naturist gerne komme til stranden Mirtiotissa. Officielt naturisme ellers er forbudt i Korfu.
Pelekas strand er en dejlig bred sandstrand, som skråner blidt i et roligt hav. Stranden er meget velegnet til en badeferie for familier med børn.
Agios Georgios / Pagi, denne strand er nok den mest kontroversielle af Korfu. Stranden i Agios Georgios / Pagi er 2,5 kilometer lang og er flankeret af to bjergkæder. Selvfølgelig kan du også deltage i flere vandsportsaktiviteter såsom sejlads, surfing, vandski og dykning.
Barbati er stenstrand placeret på samme sted. Den 1 km lange strand er ren og giver fremragende vandkvalitet. Liggestole og parasoller kan lejes på stedet. Træer giver også skygge.
Ermones, dette sand-grusstrand ligger kun 200 meter lang. Hvis du er på udkig efter fred, bør du ikke være på Ermones stranden. Du kan deltage i alle former for sport, er der en dykkerskole og på Ermones er en 18 hullers golfbane.
Gardeno, en stille strand i sydvest Korfu. Stranden er kun kendt af insidere og de lokale elskede svømning.
Arillas Beach Arillas ligger mellem Agios Stefanos og Agios Georgios på den nordvestlige kyst af Korfu. Heldigvis er der ingen masseturisme. Det er en sandstrand, som skråner blidt ud i havet, er det en af ​​de smukkeste strande i Korfu. Du vil finde taverner og butikker og naturister her kan du også gå til den nøgne krop.
Agios Gordis er en velkendt sandstrand i et smukt område, og omkring 1 km lang. I højsæsonen er det travlt og parkering vanskeligt. På den nordlige del af den stenede bay du normalt dog stadig være heldig at få en plet.
Agios Stefanos, 35 km fra Korfu by er den 3 km lange sandstrand i Agios Stefanos. Desværre er de biler, parkeret tæt på stranden, der er et sted for windsurfere og naturister. Parasoller og liggestole kan lejes.
Sidari, den livlige by Sidari med sin lange sandstrand og de stejle klipper på den vestlige kant af kysten mod nord hvert år tiltrækker mange besøgende, især britiske turister. Her vil du også finde den såkaldte kanal af kærlighed. Hvis et ubundet kvinde svømmer gennem denne kanal de vil finde hendes elsker!
Kavos, denne stenstrand, omkring 5 km lang er altid overfyldt især af engelske turister. Pointen er levende til det, kun den græske atmosfære er svært at finde, der er pænere steder i Korfu.
Marathias er Marathias strand beliggende i den sydvestlige del af Korfu på samme sted. Den flere kilometer lange sandstrand med krystalklart vand er stadig et insider tip. Du vil også finde taverner, som serverer flere typiske retter fra det lokale køkken.
Paleokastritsa, er der flere strande i de enkelte fag, hvoraf nogle kun er tilgængelige med båd. Stranden i landsbyen er en smagssag. Du kan også besøge klostret.
Glifada, en populær 700m lang sandstrand i den vestlige del af Korfu. Stranden er bred og ideel til børn. Du kan komme til stranden via en sti Mirtiotissa.