Agios Pavlos smukke bugt på sydkysten af ​​Kreta

Efter mange kilometer og en besværlig rejse med mange sving gennem hovedvejen Rethymno - Agia Galini op ad bakke, kan nås ved en asfalteret vej til den smukke bugt Agios Pavlos.

For den store klit på en sti, der fører til den tilstødende strand og mod Triopetra strækker sig fra en stenstrand. Parkering er til rådighed direkte på stranden.

I mellemtiden er strandstole og parasoller til leje tilbydes, og der er en lille strand værtshus.
Lidt klatring på den vestlige side af bugten og du kan tage en dukkert fra klipperne.

har fra klipperne en malerisk udsigt over bugten i forgrunden, fiskerbåden Zaxaroudakis familie, der driver værtshuset Mama Eva. Det ligger i den østlige ende af stranden.
Den smukke bugt og den unikke krystalklare vand påvirkes også dagligt af udflugtsbåde fra Agia Galini, som er til stranden Preveli startede. For flere minutter, før de lagde til, at de melder sig allerede ved høje lyde fra deres sirener, der er direkte den eneste gang i eftermiddag, at der er begejstring blandt badende.

Efter en dejlig dag på stranden kan du på Mama Eve spise fisk (ikke billige), fiskene er super frisk og portionerne er store. Også nyde den smukke udsigt over Preveli og kilometertal øde sandstrande.

Agios Pavlos er en smuk bugt på sydkysten af ​​Kreta, en bugt, som du bør besøge en gang i løbet af dit ophold på øen Kreta.