Agia Fotini ukendt Kreta

Måske er det bare er ikke enden af ​​verden, men værtshuset Agia Fotiá på stranden i Agia Fotini er beliggende i en temmelig fjernt hjørne af Kreta.
Agia Fotini, vil du finde næsten 52 km syd for Rethymnon. Agia Fotini er autentisk, magisk, isoleret og overkommelige. Derfor flere og mere solide Kreta besøgende tilbage, men faktisk nogs stigende grad besøgt af få turister.

Den værtshus skjult blandt klipperne tilbyder nogle enkle værelser. Omkring 100 meter væk er en lille konkret mole, der begynder den lange strand, der strækker mod øst til Ligres (næsten 2 km).
Du når Bellagio Fotini gennem hovedvejen Rethymno - Agia Galini, omkring halvvejs mellem Spili og Akoumia på Kambos Kissou drejes til højre mod Kerames. Gennem de små landsbyer Aktoúnda, Vatos og Ádraktos vejen kører op ad bakke, 800 meter over havets overflade begynder nedstigningen til Drimískos og Kerames.

Ved afslutningen af ​​denne lange snoede vej gennem smukke bjerglandskaber, du når et lille stykke af Kreta, som det var i 60'erne og 70'erne, men med el og varmt vand. En lille afsides bugt og bogstaveligt beliggende i udkanten af ​​vandet et værtshus drives af Stavros & Vicky Perakis, hvor du kan nyde vidunderlige måltider, som ofte består af friskfanget og perfekt kogte fisk og en karaffel af den lokale vin.
Mange produkter fra sunde kretensiske kost er tilgængelige her. Såsom friske lokale råvarer, hjemmedyrkede grøntsager, urter og friske skaldyr.

Perfekt til alle, der ønsker at tælle stjerner og nyde lyden af ​​havet.
Gå der og find selv ud af, her verden har stået stille i et stykke tid.