Argiroupolis vandfald Kreta

Bjerglandsbyen Argiroupolis på øen Kreta nævnes kun i et par rejsehåndbøger, er det stadig værd at besøge. Ikke så langt fra Rethymnon og Georgioupolis den blev bygget på den gamle afvikling af Lappa.

For over fire hundrede år f.Kr., landsbyen var i antikken en af ​​de vigtigste vand og rigeste byer på Kreta og 68 f.Kr.. genopbygget af romerne. Hun forklarede også den kilometer lange system vandrør, kan resterne stadig beundres. Næsten 900 år senere blev landsbyen ødelagt af araberne og genopbygget kun i den anden byzantinske periode.

Landsbyboerne komme i sommeren mange endagsture besøg, komme og besøge resterne af den antikke, byzantinske og venetianske tid i landsbyen og det omkringliggende område.

Nedenfor landsbyen er kilder og rørledninger, endda give byen Rethymnon med drikkevand, den mest berømte vartegn i landsbyen.

Vandfald Argiroupolis.
Vandgennemstrømningen kontinuerligt og utrætteligt over klippen og giver masser af grønne områder og store platantræer. Gennem nogle våde skridt du nå et lille kapel under overhængende klippevæg, hvor også en lille strøm af vand finder vej.
På en stor informationstavle, men også i souvenirbutikker, ruten omkring den gamle by er, det synes næsten beskriver en lille frilandsmuseum.

Pleje inkorporerer vitamin-rige avocado olie, kan du købe overalt, det virkelig er den lokale specialitet Argiroupolis.

Hvis du er heldig, vil du blive inviteret under din tur til at smage raki eller vin og prøv den hjemmelavede pie.
Men glem ikke at Kreta er alkohol grænse.