Marathopoli Peloponnes ferie mellem grækere

Marathopoli er beliggende i den sydlige del af vestkysten af ​​Peloponnes. Landsbyen driver veje gennem hendes uniform lov, som er nøjagtig 90 grader på korset veje, som en landsby, der kommer lige fra tegnebrættet. Ikke desto mindre, byen har en masse atmosfære i centrum.

Som i mange andre steder er også Marathopoli mænd lydløst i kafenions og se aktiviteten omkring dem.
Marathopoli er kendt i området som det sted, hvor du kan spise god fisk. De fleste besøgende kommer i juli og august (normalt er der grækere) at bo i Marathopoli. Så er det i Marothopoli tider virkelig travlt, hvilket også kan ses i de værtshuse, der næsten stikker.

Uden for denne periode vejret er roligt og ligger betydeligt mellem den lokale befolkning. Lejren hedder Proti lige nord for landsbyen, med en stor pool og bar er lukket den 10. oktober, 2016. Campingpladsen ligger i et grønt område er veludstyret og har et areal på 20.000 kvm. Fra campingpladsen er omkring en times kørsel til Olympia.
Marathopoli har også et hotel og flere bed and breakfast muligheder.

Ud for kysten af ​​Marathopoli i Det Ioniske Hav ligger øen Proti, med resterne af en forhistorisk boplads fra det 4. århundrede f.Kr.. På tidspunktet for piratkopiering, øen fungerede undertiden som et tilflugtssted for pirater. Til ære for Jomfru Maria blev bygget en lille kirke på øen.
Hele kyst af øen Proti består næsten udelukkende af klipper. De klippefyldte bugter er udstyret med absolut krystalklart vand. Kun på østkysten, er en lille bugt med sandstrand.

Fra Marathopoli Giannis Terizakis giver en passage på Proti. Overfarten tager omkring 10 minutter.