Mithymna søvnig landsby på øen Lesbos

Landsbyen Mithymna, også kendt som Molivos ligger i den nordlige del af øen Lesbos. Landsbyen med sine 1400 indbyggere er ikke langt fra den populære landsby Petra. Mithymna er et populært turistmål på øen Lesbos, landsbyen vært for en af ​​de smukkeste seværdigheder i Lesvos.

Det officielle navn Mithymna, landsbyen siden år 1919, er afledt af ordet Mithymna kommer fra oldtiden. For navneskiftet, stadig havde den middelalderlige landsby navnet Molivos, som til dato er stadig bruges af de lokale.

Den middelalderlige borg.
Det karakteristiske for landsbyen er Mithymna slot fra middelalderen, som er på toppen af ​​bjerget er højt over landsbyen. Slottet er endda en af ​​de øverste attraktioner på øen Lesbos. Dele af slottet, især hovedindgangen er fra det 14. århundrede. Slottet Mithymna er den næststørste slot i Lesvos. Større er slottet Mytilene, som er i den eponyme hovedstaden på øen.

Karakteristisk for landsbyen Mithymna er arkitekturen i de huse og bygninger.
De middelalderlige stenhuse på skråningerne af bjerget, hvilket giver landsbyen en særlig charme og gøre en spadseretur langs den naturskønne stier og baner særligt indtryk.
Mithymna er en søvnig lille landsby, hvor tiden synes at stå stille. Men det er et travlt sted med masser at se og opdage. Der er mange taverner, barer og caféer, og nogle har en smuk udsigt over havet og de omkringliggende landsbyer.

Den rolige havn Mithymna er et vidunderligt sted i landsbyen, her vil du finde flere værtshuse og caféer. Især vågne op om morgenen som landsbyen, havnen er et interessant sted at se fiskerne og handlende.