Sarti Sithonia Chalkidikí

Sarti er vokset til et populært feriested. Landsbyen strækker sig langs den 2 km lange Blå Flag strand. Fra stranden har du en fantastisk udsigt over Mount Athos. Bjerget stiger dramatisk op af vandet og ligner en vulkan indhyllet sit højdepunkt i skyerne.
Sarti er en rigtig godt udgangspunkt for at udforske Sithonia regionen.

Sarti er godt rustet til at imødekomme behovene hos turisterne. Der er en række af nye, mindre luksus hoteller bygget i de seneste år, men generelt tilbyder Sarti lejligheder, værelser og studios. Hvor alle de hoteller og lejligheder er spredt langs stranden. Det er ligegyldigt, hvor du opholder dig på stranden er altid i nærheden.
Sarti har også flere supermarkeder og bagerier. De fleste lejligheder har et tekøkken, så du kan arrangere din ferie til dit eget budget.

Landsbyen byder på en masse underholdning. Det har mange restauranter og nogle shopping, hvor du kan købe tøj, smykker og andre souvenirs. Der er også mange små Gyros butikker, perfekt til en hurtig frokost til en rimelig pris.

Ikke langt fra Sarti er de mest populære strande i Porto Kali. opnå stor for en rundvisning og i bil på bare 10 minutter. Gennem rejsebureau i Sarti, kan du også tage en sejltur til Portokali bøger, men også til Mount Athos og andre populære destinationer i Makedonien.

Armenistis og strande Sykia syd for Sarti er også tilgængelige, og der er flere dykkersteder i nærheden Sarti.
Tag en tur til toppen af ​​bjerget Dragoudeli. Fra det højeste punkt i Sithonia (811), har du en fantastisk udsigt over Mount Athos og Olympus.