Azogires Kreta stilhed, oliventræer, cypresser og fyrretræer

Nordøst for Paleochora, et par kilometer fra kysten, ligger højt i bjergene den rolige bjerglandsby Azogires. Bjergene er lige her meget vandig, derfor Azogires omgivet af frodige oliventræer, cypresser og fyrretræer.
Fra hovedvejen nu fører en asfalteret vej i landsbyen. Før ind i landsbyen fører en asfalteret vej til et idyllisk sted på Kreta. Under en evergreen plan (bemærk formen af ​​grenene), giver en strøm skabt af mange små vandfald til en lækker forfriskning.

Ud over den tilstødende lille oliemølle, på den anden side af åen, støder du bygget på kapellet Agii Pateres, halvdelen i klipperne og omgivet af smukke vilde cypresser og platantræer. Dette ville være en af ​​de "99 hellige fædre Azogires", vises på ikonerne i kirken, prædikede. I gården finder du grav en modstand førende i kampen mod tyrkerne. Beviser fra denne periode kan også findes i det lille museum ved siden af ​​kirken.

Er også værd at køre ud gennem byen og derefter følge forløbet af strømmen gennem mange små damme og vandfald.

Måske er du heldig, og du kan deltage i en magisk tur arrangeret af Eftichis Koukoutsakis. I denne næsten tre-timers tur fortæller dig om den turbulente historie af hans landsby Azogires og arten og kultur i området, spækket med historier fra sin egen familie, traditionelle legender, myter og legender. Disse historier er så livagtige, at du føler dig under lyden af ​​vinden blandt de gamle oliventræer, tilstedeværelsen af ​​nymfer, feer og skov spiritus, sang fårekyllinger og fugle og raslen af ​​de fjedre, vandløb og vandfald. Den næsten tre timers gåtur er overraskende sjovt og vil berige enhver fan af Kreta og sluttede med et fælles måltid i hans "Alpha Kafenion".