Kallithea foregår Kassandra Chalkidiki

I sommermånederne Kallithea er den mest populære landsby Chalkidiki. Landsbyen ligger på den første halvøen Halkidiki, kendt som Kassandra.
Kallithea er 85 km væk fra Thessaloniki, det er det mest kosmopolitiske sted i Chalkidiki.

Du skal gå gennem centrum af landsbyen, strandene og landsbyer i det østlige Kassandra ligesom Pefkohori, Hanioti, Polichrono, Kriopigi og Paliouri, eller dele af vestlige som Kassandra Fourka, Posidi besøge Agia Paraskevi. Centrum af Kallithea er krydset, der fører til disse to retninger. En kort afstand Afitos, bør du helt sikkert besøge, hvis det er bare for en eftermiddag spadseretur.

Dit ophold i Kallithea vil ikke være noget problem. Der er mange værelser, så du har masser af valg i en række billig overnatning i området, men der er også luksushoteller. En af de mest berømte luksus resorts i Kallithea Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel. I samme område er også placeret på Athos Palace og Pallini Beach.

Kallithea, med et navn, der refererer til den smukke placering, hvor landsbyen ligger og den smukke udsigt over havet, er omgivet af en fyrreskov.

Kallithea Halkidiki vil du også finde det største indkøbscenter. I gågaden og de omkringliggende gader, du vil finde smykker, tøj og sko butikker, supermarkeder, banker, rejsebureauer, biludlejningsfirmaer, fastfood, restauranter, caféer, barer og endda go-kart racing center. Kallithea opfylder behovene hos selv de mest krævende besøgende.

Ved enden af ​​hovedgaden i slutningen af ​​bakken, finder du stranden i Kallithea og flere strandbarer, hvor hver dag og nat vilde fester finder sted. 1,5 km fra Kallithea på vejen, der fører til Pefkohori, vil du finde de mest berømte natklubber i Chalkidiki.
 Kallithea er det ultimative sted, hvis du ønsker at gå ud og ønsker at fordybe sig i nattelivet. Fra begyndelsen af ​​sommersæsonen til midten af ​​september, de bedste DJs i det nordlige Grækenland er aktive i klubber.
I weekenden næsten alle unge i Thessaloniki rejser i sommermånederne til Kallithea, for at nyde de smukke strande i den første halvø, men de kommer også for den endeløse natteliv.

I centrum af Kallithea er kirken St. Pantaleon (russisk stil). Lige under bakken med udsigt over havet, vil du finde arkæologiske udgravninger af bl.a. tempel Dionysos og nymfer og del af Ammon Zeus.

Kallithea er en landsby i Chalkidiki, hvor høj kvalitet rejseydelser leveres, som helt sikkert vil sætte pris på alle besøgende.
Hvis du kan lide overfyldte områder, bør du helt sikkert bruge flere dage og nætter i landsbyen Kallithea. Kallithea er ideel til folk på udkig efter vilde natteliv og feste!