Kaminaki lille badeby på Korfu

Den lille kystby Kaminaki, som ligger på den græske ø Korfu, er en uspoleret skat, en lille og fredelig landsby på havet, godt beskyttet af blomstrende bakker fuld af oliventræer og cypresser. De få gamle stil stenhuse ideelt supplement til den unikke landskab.

Kaminaki er beliggende i den nordøstlige del af Korfu, omkring 22 km fra Korfu by. Det er adgang til ved en stejl snoede vej.

Den fine stenstrand af Kaminaki med sin dybe blå og grøn farvet havet er meget attraktiv. Der er liggestole og parasoller til leje, kan du deltage i vandsport eller leje en båd. Du kan snorkel fint i Kaminaki, fordi på begge sider af stranden er klipper, med et stort udvalg af fisk.

Kaminaki er en rolig by, så ikke rigtig egnet til dem, der ønsker en livlig ferie. Kaminaki tiltrækker folk, der elsker naturen og familier, der nyder stilheden.
Hvis du ønsker at flygte fra den stressende rutine, det enkle landsbyliv af Kaminaki tilbyder en unik oplevelse.

In i Kaminaki er der et værtshus på stranden og endda lidt højere, med en smuk udsigt over hele området.
En mini marked er også tilgængelig for din nødvendige shopping.

Der er regelmæssig transport med lokale bus fra hovedvejen til Korfu by, eller til badebyen Kassiopi. Kaminaki er en lille charmerende landsby og parkering er begrænset. Nogle har det privilegium at en privat parkeringsplads, for at opdage skønheden i den mytiske ø jeg anbefale du lejer en bil.

Kaminaki er en stor destination på øen Korfu, hvis du ønsker at slappe af og nyde din ferie fortjente.