Barbati Korfu landsby af kontraster

Barbati ligger på den maleriske nordøstlige kyst af Korfu, kun 20 km fra Korfu by, lufthavnen og havnen.

Barbati ligger i et af de mest populære områder på øen Korfu. Det er livligt sted med den naturlige charme i den græske landskab med udsigt over den mousserende Ioniske Hav. Landsbyen ligger ved foden af ​​det højeste bjerg i Korfu, kaldet Pantokrator.

Hvad turist skal gå til Barbati?

Faktisk Barbati er egnet for alle. Barbati er nemlig Korfu landsby af kontraster, der appellerer til alle aldre, kærester, venner og familier for turister, der elsker fred, men også at holde en livlig ferie.

Den Barbati Stranden består af 1,5 km lange stenstrande, tildelt det Blå Flag af den europæiske samfund, kan du være sikker og beskyttet svømning, det er perfekt til snorkling. Der er liggestole og parasoller.

Desuden Barbati er livlig, til alle faciliteter nyde en dejlig ferie. Talrige barer, taverner, turistbutikker og supermarkeder. Stranden byder på vandsport.

Barbati kan nås med bus fra Kassiopi Korfu by. Mange Ejendommen er beliggende i de omkringliggende bakker, foruden også at udforske de maleriske landsbyer og de smukke uspolerede strande, en bil er nødvendig, en bil i området kan lejes lokalt.