Plomari traditionelle afvikling på Lesbos

Plomari er den næststørste by i Lesvos, efter Mytilini (Mytilene). Landsbyen Plomari, at turisten virkelig alt tilbyde. Historiske monumenter, naturlige skønheder, smukke strande, indkøbscentre, natklubber, værtshuse, restauranter osv ..

Plomari ligger i den sydlige del af Lesbos, omkring 42 km fra Mytilene, hovedstaden i Lesbos. Plomari har en usædvanlig kombination af bjerge og hav. De fyrreskove og oliventræer og gyldne eller stenstrande tiltrække elskere af bjergene og havet.

Plomari ses som en traditionel løsning. Under en gåtur du gamle palæer med smukke haver, traditionelle asfalterede stier, gamle bydele, men også se moderne bygninger. Du kan også besøge monumenter i regionen, som angiver den glorværdige historie, herunder: den gamle sæbe fabrik nu fungerer som et kulturelt centrum, kirken museum og folklore kollektion med unikke udstillinger.

Plomari er også berømt for produktionen af ​​ouzo. Ouzo af Plomari er den mest berømte produkt af øen Lesbos. Factory Varvagiannis er et besøg samt museet værd.

Plomari er også kendt for sine rene og smukke strande. Sandstranden i Agios Isidoros er den største og smukkeste i regionen. Det er 2 km fra centrum af Plomari østpå mod Mytilene. Beach Agios Isidoros hører til de smukkeste strande i Grækenland. Stranden tilbyder en række faciliteter, blot en kort afstand, du kan spise og drikke i de mange caféer og restauranter. De stenstrande Drota, Akrasi og Melinta i regionen med de blå-grønne vand er ideelle destinationer for dig, hvis du kan lide fred og afslapning. Du vil blive fascineret af den unikke landskab, der giver dig en følelse af ro. Omkring disse strande er der taverner, hvor du kan prøve nyde græske autentiske smag og den lokale ouzo.
Ammoudeli stranden, som ligger 300 m fra det centrale torv i Plomari vestpå mod Melinta, bør du helt sikkert besøge.

I sommeren, mange festivaler med levende musik, kan du få bekendtskab med den lokale kultur i regionen. I begyndelsen af ​​august, det mest interessante festival for lokale og turister websted (ouzo festival). Denne festival tager 3 til 5 dage, du kan nyde traditionelle underholdning med lokale dans og musik grupper. Ud over den lokale ouzo kan du smage de naturlige olivenolie, lækre oste og oliven på øen.