Karfas populære strande på Chios

Karfas er i en bugt på østkysten af ​​den østlige Ægæiske ø Chios. Karfas er en af ​​de turistcentre i øen Chios og byder på mange hoteller, restauranter og taverner med lokale specialiteter og friskfanget fisk og skaldyr delikatesser. I caféer og barer, du kan med en drink i hånden nyder udsigten over den mousserende, dybblå vand.

Stranden i Karfas er en af ​​de mest populære og berømte strande i Chios. Den fine hvide sandstrand skråner blidt ud i havet og dermed giver familier med børn ideelle betingelser.
Det krystalklare vand i den østlige Ægæiske Hav er ideel til svømning, dykning og snorkling på stranden er nok plads til at slappe af i solen, men også til spil. Strand stole og parasoller kan lejes.

I nærheden af ​​Karfas er Ayia Ermioni, en anden for turister meget populært sted. Elskere af en sprudlende natteliv, kommer i Karfas intet mindre. I mange natklubber og barer, kan du fejre indtil daggry. Hvis du kan lide skarer og handling, får du Karfas værdi for pengene. Hvis du prefer're søger fred og ikke bare ønsker at nyde havet, men også naturen Kezen jeg anbefale dig til en anden ferie i Chios.