Skala Eressos dejlig sandstrand på Lesbos

Sandstranden i Skala Eressos er beliggende i den tørre del af øen Lesbos. Rejsen gennem det øde landskab, ikke antage, at du vil finde sådan et dejligt sted i slutningen af ​​vejen. Den tre kilometer lange, fint gråt sand strand Skala Eressos er en af ​​de smukkeste strande i Lesvos.
Stranden blev regelmæssigt tildelt det blå flag af EU i de senere år.

Stranden er i høj grad beskyttet mod vinden i Det Ægæiske Hav, så i Skala Eressos ofte rolig. Den dybe blå vand i den østlige Ægæiske Hav, er så glat som et spejl, på grund af sin placering i en bugt.
På selve stranden kan du leje stole og parasoller og i nærheden er cafeer, barer og værtshuse, hvor du kan nyde en lækker, typisk græsk måltid med udsigt over glitrende vand.

Vandet er ideel til mange former for vandsport, men du kan også nyde svømning, snorkling og dykning. Skala Eressos er et fantastisk sted for en badeferie.
Mange hoteller tilbyder rejsende overnatning i alle prisklasser.

I de seneste år, Skala Eressos har trods indledende skepsis af den lokale befolkning udviklet sig til et internationalt mødested for lesbiske. Hvert år i september, er det Eresso internationale kvinders festival afholdt.