Ornos maleriske landsby på Mykonos

På kun omkring 2 km sydvest fra travlheden i Mykonos by, ligger den maleriske landsby Ornos. Det væsentligste kendetegn ved Ornos er den lille beskyttede, men aktiv havn, hvor skibe, bygning af fiskerbåde til luksusyachter.

Ornos har i de seneste år udviklet sig meget hurtigt og er nu et populært feriested, et sted bør du helt sikkert besøge. Du vil finde mange hoteller, bed and breakfast, cafeer og værtshuse, forskellige butikker og loppemarkeder. Tag en lang gåtur under den klare sol og beundre den enestående arkitektur i de hvidkalkede huse, der gør denne by så stor. Ifølge lokale Ornos er himlen på jorden, og du er nødt til bare at tro.

Ornos har en smuk og ren strand, med krystalklart turkisblåt vand og blødt hvidt sand, ideelt for familier. Det er en strand med næsten ingen bølger og lavvandede farvande, hvilket gør det et vidunderligt sted, hvor dine børn kan få deres første strand oplevelse.
Udover solbadning og svømning, kan du også leje en privat yacht eller en fiskekutter. Mange barer er placeret direkte på stranden, så hvis du kan lide en farverig cocktail eller et glas vin til at nyde på stranden, Ornos er din destination. Må ikke gå i seng, mens natten er stadig ung, men tage en romantisk tur på stranden og nyde måneskinnet.

Ornos er meget populær og meget travlt i højsæsonen, så book i god tid. I løbet af de mindre travle sæsoner, kan du endda se sæler spiller i vandet. Glem ikke at tage masser af billeder!