Psarou ferie mellem filmstjerner på Mykonos

Den Psarou strand ligger 5 km væk fra Mykonos by. Det er en af ​​de mest populære og bedst kendte strande på øen, med ren og ren, hvidt sand og krystalklart vand. Vandet er altid rolig, da stranden er omgivet af bjerge. Ideel til solbadning, afslapning, men også vandsport er mulig.

Der er en dykkerskole, hvor du kan lære at dykke, og kan få et dykkercertifikat, efter flere træningssessioner med erfarne dykkere. Stranden byder på masser af plads til både og private yachter. Jet ski, motorbåde, fiskeri og surfing på stranden i Mykonos er også meget populær.

Besøgende kan besøge mange hoteller, med fremragende faciliteter, der er også mange gode restauranter og barer ved havet. Psarou er den mest kosmopolitiske strand på øen, med en fremragende service og højeste kvalitet. Psarou tiltrækker mange filmstjerner, berømtheder fra modebranchen og endda kendte politikere. Denne strand er ren luksus og afslapning.

Tag en tur langs stranden i Psarou og den tilstødende by Platis Gialos. Loppemarkeder er charmerende caféer, boghandlere, butikker og taverner venter på dig! Du kan også leje en motorcykel eller cykel. Så berømt som selve stranden er Nammos restaurant ved havet, et eksklusivt sted komplet med terrasse og en privat strand. Specialiseret i friske lokalt fangede fisk udarbejdet af kendte kokke. Atmosfæren i Psarou og elegance fortsættes ind i natten. Ikke glip af det!