Georgioupolis Kreta perfekte sted for en familieferie

Især familier og især Grækenland igen værdsætte øen Kreta i de seneste år. En favorit feriemål for familier med små børn er det sted Georgioupolis på den nordvestlige kyst af øen. De væsentligste fordele er børnevenlige strande og hoteller og fremragende adgang til populære attraktioner.

Store hoteller med animation, børnepasning og meget mere.
På stranden i Georgioupolis er nogle af de mest populære familie hoteller på øen.
Selvfølgelig, ikke bare et underholdningsprogram med aften mini disco, men også et barn 3 år og familievenlige værelser og restauranter. Egne buffeter til børn, høje stole til babyer og småbørn er rigeligt. Desuden aktivere hoteller barnesenge til rådighed uden ekstra omkostninger.

Mens sandstranden i centrum af Georgioupolis er meget smal, vil du mod øst brede strækninger af stranden, ideel til at spille. Havet er normalt roligt og stranden skråner blidt, så selv små børn kan plaske rundt vidunderligt under overvågning i Middelhavet.

Et barn i Grækenland påkrævet ved lov indtil en alder af 12 år eller til en højde på 150 cm. Mange små biludlejningsfirmaer, dog ikke tage det så nøjagtige. Selvfølgelig kan du tage barnet, men leje en bil i en af ​​de større udlejere før starten af ​​ferien er absolut et godt valg. Hvis du ønsker at lave dejlig ture en bil er afgørende i Georgioupolis.

Hvis du ellers er uafhængige af højsæsonen, givet en alder af dine børn, så spontant efter at have set vejrudsigten. Last minute rabatter absolut nødvendig.