Lourdata venlig landsby på Kefalonia

Lourdata er både navnet på det sted, samt den lange strand i det sydlige Kefalonia, ikke langt fra hovedstaden på øen, Argostoli. Lourdata er en hyggelig landsby ved foden af ​​bjerget Enos.

Landsbyen er meget populær med britiske feriegæster, det har ikke mistet sin charme og fredelig karakter. Lourdata omgivet af et grønt og frodigt landskab. Selv i den varmeste sommer, har denne region stadig ikke lider tørke. Vandet er fremragende og tætte graner holde det kølige vand.

 Centrum af Lourdata er meget små levende kun omkring 150 mennesker i landsbyen. Du vil finde supermarkeder, pubber og værtshuse, Overnatning er også tilstrækkelig tilgængelig normalt placeret på bakken mellem Vlahata og Lourdata eller på sandstranden. Den Lourdata strand kører ned til stranden Trapezaki, ideel til at lave en smuk strand tur. Over den lille havn også finde en seafood restaurant. Om sommeren kan du også leje små motorbåde her. Hvis du kan lide walking, kan du tage en tur gennem Macchia og Phyrgana. Generelt hele området omkring Lourdata er ideel til vandring.