Argassi moderne by Zakynthos

Argassi er en lille, men moderne by på Zakynthos, udstyret til at opfylde alle de behov, som nutidens turister. Argassi beliggende nær hovedstaden øen Zakynthos.

Byen Argassi ligger langs kystvejen og giver besøgende mulighed for at vælge mellem mange restauranter, traditionelle taverner og klubber. Natteravne kan hygge sig indtil de tidlige timer.
I nærheden af ​​Argassi kan du besøge ruinerne af de gamle kirker, huse, broer og akvædukter, nogle tæt på havet, andre inde i landet skjult af vegetation.

Den Argassi Stranden består af mange små bugter, der er udstyret med mange snackbarer, omgivet af grønne områder og krystalklart vand. Vand blænding tilslører en del af de antikke ruiner af en romersk bro.

Argassi nemt nås med bus fra Zakynthos by (4 km). Men du kan også leje biler, jeep, motorcykel eller cykel på en af ​​de mange udlejningsselskaber. Selvfølgelig kan du tage en taxa til at besøge Zakynthos by. Men der er også mange butikker i Argassi; supermarkeder, bagerier, gavebutikker, tøjbutikker, guldsmede og mange andre.
Når på aftenen nyder et lækkert måltid i en af ​​de værtshuse, kan du nyde en drink på en af ​​de mange pubber fuld af turister, hvor musikken spilles indtil sent på aftenen.
På hovedvejen mod Zakynthos by er stadig 3-4 populære klubber, hvor store DJs.

Argassi du vil finde en bolig. Du har et valg af hoteller, lejligheder og studier i forskellige prisklasser. Argassi er virkelig en travl turistmål, holde mere af hvile og afslapning så du Zakynthos heldigvis andre muligheder.