Platanias strand ferie Kreta

Platanias sidste par år, helt vokset sammen med den nærliggende landsby Agia Marina. De to steder er næsten identiske: en smuk lang sandstrand, bag mange hoteller, barer og restauranter for turister, der normalt fløj gennem lufthavnen i Chania på Kreta.

De fleste turister har reserveret et hotel med morgenmad eller halvpension, kan individuelle turister næppe stødt på i Platanias. Sammen med Agia Marina Platanias er den største turist landsby på den vestlige halvdel af Kreta.

I modsætning til Agia Marina, Platanias har en gammel center. Den gamle del er ganske vist ikke meget interessant, men har over en god udsigt over hoteller og stranden. Derudover er der nogle gode taverner i den gamle del af landsbyen.

Underholdning muligheder der er masser i Platanias: barer, miniature golfbaner og en lille gokartbane. Platanias du vil hovedsagelig finde turister fra Skandinavien.

Ofte byttet steder og Platanes Platanias. Begge er sande turistcentre, men Platanias ligger i nærheden af ​​Chania, men Platanes nær Rethymno. Bemærk, at ved reservation af et hotel er god, ellers kan du nemt ende i det forkerte sted.

Antallet af restauranter, caféer og barer i området turist i Platanias på Kreta, overstiger 100. Prisniveauet er højere end i de fleste andre steder på Kreta, men alligevel overkommelig.

Fra Platanias flere dagsture tilbydes, bl.a. Samariakløften (kombineret bus og færge) eller til gamle palads i Knossos. Besøg flere små kontorer i Platanias og du kan nemt sammenligne priser. Chania kan nemt nås med bus (4x timen). Chania stopper lige ved den centrale busstation, hvor du kan skifte til langdistance busser eller til lufthavnen. Fra Platanias også efterlade flere busser i timen til Maleme og Kolymbari, flere afgange om dagen til Kissamos.