Island Hopping Grækenland i syv dage

Paxos
Island hopping i Grækenland bliver stadig mere populære, mange rejsebureauer tilbyder komplette pakker, men stop ikke at lave din egen rute. Her er nogle ideer til at inspirere dig.

Den Ioniske øhav består af Kefalonia, Zakynthos, Lefkada (Lefkada), Ithaca, Korfu, Paxos og Kythira er den tredje mest populære øer i Grækenland. Velsignet med smukke strande, grønne og frodige vegetation og særprægede arkitektur, der afspejler den turbulente historie i regionen, de Ioniske Øer er perfekt til at udforske i syv dage.

Dag 1: Korfu. Da du kun har en uge til at se alle højdepunkterne i de Ioniske Øer har det bedst at flyve til Korfu. Når du har landede dit hotel og kiggede op i Korfu by, udforske den gamle bydel. Korfu by er virkelig en perle, du slentre gennem gaderne omgivet af huse neoclassieke. På hvert hjørne vil du blive overrasket. Glem ikke at besøge det arkæologiske museum, som huser en fin samling af gamle kunstværker, eller Museum for asiatisk kunst, har til huse i Palace of St. Michael og St. George.
Dag 2: Korfu - Paxos. Kamelia Lines tilbyder kaldt Paxoí eller Paxi transport til Paxos. Afhængig af båden Overfarten tager 1 time til 1,5 Gaios på Paxos. Paxos er en smuk ø, der er omfattet af mange olivenlunde. På denne ø produceret nogle af de bedste olivenolie. Der er tre vigtigste havne på øen, hver med deres egne hyggelige og gæstfrie værtshuse. Oplev øen til fods eller leje en scooter og fare vild i naturen.
Dag 3: Paxos - Lefkada. Tilbring dagen på Lefkada en af ​​de smukkeste græske øer. Lefkada har en rig historie og en storslået forrevne kyst til vestkysten, med strande som Porto Katsiki, Egremni og Vasiliki, som er et besøg værd. Den lille landsby Sivota vil overraske dig med sin arkitektur og fredelig atmosfære. Lefkada by er fint til en kop kaffe eller en drink med de lokale.
Dag 4: Lefkada - Ithaca. Fra Vassiliki tage Hav Taxi båd Odysseus til Ithaca. Ifølge legenden, Ithaca er fødestedet for Ulysses. Øen er ellers roligt og grønt med imponerende landskaber. Ideel til vandreture, men Ithaca har også smukke strande, såsom Sarakiniko eller Gidaki, hvor du kan svømme i turkis farvande.
Dag 5: Ithaca - Kefalonia. Selv om det måske ikke er så populær som nogle af sine kolleger i Det Ægæiske Hav, Kefalonia er den største ø i gruppen, fuld af charme. Med sine smukke strande, Makris Gialos, Ammos, Skala, Xi, naturlig skønhed, såsom Lake Melissani og maleriske landsbyer, øen er et lille stykke af himlen i Det Ioniske Hav. Prøv nogle af øen for at udforske i dag, og overlade resten til næste dag.
Dag 6: Kefalonia - Zakynthos. Øen er store, og der er meget at udforske. Fortsæt dit eventyr i Lixouri og fortsætte med at til Kounopetra (flytning klipper). Senere på dagen, gå til Pessada at tage færgen til Agios Nikolaos på Zakynthos. Zakynthos er en smuk ø, du kan windsurfe, snorkle, dykke eller bare solbadning. Tag på eventyr og udforske Blue Caves og beundre denne naturlige klippeformationer.
Dag 7: Zakynthos. Dette er den sidste dag i din tur øer i Grækenland. For din sidste solbad bør du gå til vraget strand, sandsynligvis en af ​​de mest ikoniske vartegn i Zakynthos og muligvis Grækenland.