Lefkogia og Skinária Kreta

Lefkogia er en lille landsby i det sydlige Kreta. Det er omkring 5 km fra turiststed Plakias. Den nærmeste strand er i Skinária.

Lefkogia sommetider nogle gange skrevet som Lefkogeia er en lille landsby. I midten er et supermarked og flere restauranter. Alle disse bygninger er på vej. Den værtshus Stelios i det centrale Lefkogia er populær blandt de stamgæster i Plakias. Græsk husmandskost som kødretter serveres (store portioner og rimelige priser). De to andre er små cafeer med en begrænset menu. Når Mary og Platia ikke har ændret sig meget i de sidste 20-30 år. Mange minder om Kreta fra de gode gamle dage, begge spisesteder er meget billige.

Mange turister, der kommer til Lefkogia vandrere. Populære er især den gang til Timios Stavros. Toppen af ​​bjerget med fantastisk udsigt og kapel, kan du nå fra Lefkogia i omkring en time.

De fleste busser fra Rethymno til Plakias Lefkogia drev. Busstoppestedet ligger i centrum af landsbyen nær supermarkedet. Om sommeren er der seks busser fra Rethymno, en billet koster omkring € 4, 2017 -.

En af de bedste strande i regionen Plakias strand Skinária. Med bil, kan du kun komme til stranden via Lefkogia. Du kører fra Plakias til Lefkogia i midten drej til højre. På en smal, asfalteret vej du kører gennem et smukt landskab med mange blomster i foråret på stranden Skinária. Mange steder er vejen så smal, at du modgående trafik, nogle gange nødt til at køre lidt baglæns. På stranden kan du leje stole og parasoller. Vandet i Skinária er meget klart og sandet gyldne., Bare en smuk strand.
Til fods kan du fra Plakias Damnoni og gennem Amouti nå stranden Skinária.