Pylos hyggelig landsby i Peloponnes

Pylos er beliggende i den sydlige del af vestkysten af ​​Peloponnes og er det økonomiske centrum i provinsen Messinia. Selve landsbyen har omkring 2.500 indbyggere, med deres landsbyer, der tilhører det samme fællesskab er omkring 5.000 indbyggere. Pylos er en livlig græsk lille by, hvor du kan få alt til dit daglige behov. Havnen med dens mange fiskerbåde og lystbåde vil leve i landsbyen.

Pylos ligger på sydsiden af ​​bugten Navarino, er bugten læ og endda guld i en fjern fortid samt forankring. Blev kendt bugten gennem slaget ved Navarino i 1827.
Allierede styrker fra Storbritannien, Frankrig og Rusland besejrede den tyrkisk-ægyptiske flåde og føre til en tilbagetrækning af tyrkerne fra Grækenland.

Kun centrum af Pylos i det centrale torv ved havoverfladen, men gaderne omkring pladsen går relativt stejlt op ad bakke. Enhver retning (undtagen selvfølgelig i retning af havet) det går op, det er tiltrækning af Pylos. Der er mange smalle gader (ofte med trapper), og det er sjovt at udforske. Udover de mange smukke huse med evigt udsigt over bugten, er der stadig som overalt i Grækenland, at gamle huse desværre bliver mere forsømt. Under de gamle store platantræer dig på pladsen for en drink i skyggen og nyde det pulserende liv.

Pylos selv er ikke egnet til en badeferie. Der er masser af smukke strande i nærheden. Fra busstationen kan du nå de landsbyer i området, selv om der er en busforbindelse til Kalamata. Busstationen ligger på Platia (firkant) på den lokale tankstation. Kajen og havneområdet er blevet re-arrangeret i fuld i 2016 blev de operationer, der ikke helt afsluttet i november 2016.

Tiltrækning af Pylos er uden tvivl bygget fortet brugt af osmannerne i 1573. Efter sejren over tyrkerne, fortet var i det 19. og 20. århundrede som et fængsel, før de blev åbnet for offentligheden. Fortet er forholdsvis stor og relativt velbevaret. Fortet blev bygget på en bakke, herfra har du en vidunderlig udsigt over Pylos og havnen og bugten Navarino og nogle øer i området.