Kriopigi familieferie på halvøen Kassandra

Landsbyen Kriopigi er et ideelt sted for en familieferie og nyde den smukke udsigt fra udkig over bugten Kassandra. Hvis du elsker underholdning eller shopping kan du gå til den nærliggende Kallithea.

Amfitheatisch Kriopigi er bygget på skråningerne af bakken, med en stenstrand ved basen. Stranden er belønnet med to blå flag for kvalitet og renhed af dens farvande.
Landsbyen er interessant fra den arkitektoniske synspunkt. Der er et par traditionelle taverner omkring den centrale plads, tage et sæde og nyde et glas ouzo. Du kan også besøge en af ​​de souvenirbutikker og pubber. I restauranterne kan du nyde lækre græske specialiteter, gå ikke glip selv chancen for at smage en ægte græsk kaffe, mens i Kriopigi.

Kriopigi du kan finde traditionelle produkter af exceptionel kvalitet i denne region, især oliven, olivenolie, honning og forskellige frugter er de mest kendte.

Kriopigi Kassandra Chalkidiki er en badeby bygget på en bakke af fyrretræer over bugten Toroneos. Det ligger 80 km fra Thessaloniki lufthavn, på den østlige side af Kassandra-halvøen og nær Kallithea. I centrum er der traditionelle gamle huse, der udgør en helhed med store hotelkomplekser.

De mest luksuriøse hoteller er Alexander Beach Hotel & Spa Kassandra Palace og Kriopigi Beach Hotel. I landsbyen er der også mange økonomiske kamre, som Anatolia studios Avra ​​House.

Du kan komme til stranden fra hovedgaden. Det er en rolig ren strand med krystalklart vand og masser af skygge, som de fyrretræer på bakken.