De bedste øer at besøge i nærheden Athen

Det er sådan en skam, hvis turister besøger Athen og mangler efter den typiske tour af fastlandet bare har øje for de mere populære øer som Santorini, Kreta eller Mykonos og de smukke øer lige ud for kysten af ​​Athen, der venter på at blive opdaget.

I virkeligheden er der mange øer, der ligger så tæt på Athen, at de kan nås på et par timer, eller i nogle tilfælde i mindre end en time. Mange af disse øer er så fortryllende, at eller en hel dag er bare ikke nok til at besøge et par timer. Naturligvis kan du overnatte eller en weekend.

Nedenfor vil jeg beskrive de bedste øer, der ligger tæt på Athen og kan meget vel kombineres med et besøg i Grækenlands hovedstad.

Aegina, på en klar dag kan man se omridset af øen fra fastlandet. Du kan komme til øen med hurtigfærge, eller standard færge. Når du er på øen, kan du nyde cykling, slappe af på stranden, kan du besøge templet Aphaia over havnen i Aghia Marina og nyde frisk fisk og skaldyr i den lille kystby Perdika. Alt i alt en stor dag ud, kun 40 minutters rejse fra Piræus.
Agistri (også Angistri), denne ø er mindre og er tæt på Aegina. Det har gode strande og mousserende vand. Måske er det derfor en af ​​de første øer i Grækenland, med en nøgen strand er stadig åben. Hele øen er stille og malerisk og de mindre frekventeres dele er hovedsageligt bruges til landbrug. Denne ø er også et godt valg til vintermånederne, når vejret er uforudsigeligt, og du ønsker at være ikke langt fra Athen. Rejsetiden fra Piræus 55 minutter.
Hydra, men ikke kendt for strande grund, er ikke til hinder turisterne og de lokale ikke at svømme langs de stenede kyster denne unikke ø. Havnefronten er foret med caféer, restauranter og butikker. Da der er ingen biler på øen er tilladt og vurdere din pass under dit vandretur du virkelig føler tilbage i tiden. Alle du er træt af at gå, tage en vandtaxa. I landsbyen Kamina, vil du finde nogle restauranter, primært serverer friske fisk og skaldyr og fisk på menuen. Rejsetid i Piræus: 1,5 til 2 timer.
Poros er ideelt placeret for dem nær Athen, Navplion, Mykene og Epidaurus at være. Rejsen fra Piræus til Poros er kun 1 time efter ankomst vil du mærke forskellen med det samme med den travlhed af fastlandet. Der er smukke skove på Poros, kan du deltage i forskellige former for vandsport, slappe af på en af ​​strandene og slappe af på en af ​​de indbydende små firkanter, der er omgivet af butikker,
Spetses er en smuk ø med en lang maritim tradition, en malerisk gammel havn i centrum af Dapia du vil finde firkanter med butikker og cafeer. Der er mange smukke romantiske strande på denne ø. Spetses er også en populær destination for sportsfans, tusindvis af atleter fra hele verden deltager i den årlige triathlon. Rejsen fra Piræus: 2 til 3 timer.
Kea er den nærmeste ø i Kykladerne til fastlandet. mange athenerne have en ferie. Den Kea løve er en gammel skulptur og værd at se. Den Panagia Kastrianiklooster er betagende og herfra har du en fantastisk havudsigt. For at se nogle gamle ruiner, gå til den antikke Karthea hvor du kan finde resterne af et tempel og et teater med havet. Rejsetiden fra Lavrio: 1 time.