Almyrida strand på Kreta, Chania

Almyrida er i slutningen af ​​bugten Souda, omkring 20 km fra centrum af Chania.
Regionen tiltrækker mange turister har mange caféer, værtshuse og hoteller langs kysten. Stranden er faktisk delt i to store bugter og består af sand eller småsten.

hvor stranden, klippeø kaldet Karga, der er kun 300 meter fra kysten. Du kan komme til øen ved at svømme.
Almyrida er der i en ideel destination for familier med børn, vandet er lavt, ro på stranden, så du kan slappe af. Alle faciliteter er tilgængelige, så du kan tilbringe hele dagen på stranden Almyrida på Kreta.

Hvis du vælger at bo i Almyrida, du er i det perfekte sted at udforske Apokoronas regionen, mange historiske monumenter, maleriske landsbyer, hvor tiden synes at have stået stille.

Efter en kort køretur fra Kalives Almyrida du når en lille landsby med smukke strande og populære taverner med lækre lokale specialiteter. Hvis du er i Kalives, bør du helt sikkert besøge Kournas-søen. I Kournas-søen er separate planter og dyr. Lev i vandet en masse skildpadder, fisk og snoge. Rundt om søen mange fugle. Søen er perfekt til svømning, snorkling og padle både. Glasværket i Kokkino Chorio, den gamle bydel og slottet i Aptera er også et besøg værd.