Kreta eller Rhodos helligdage 2018

Du ønsker det næste år til en græsk ø, men du tøver mellem Kreta og Rhodos. Meget ofte får jeg det spørgsmål du rådgive mig? Jeg har samlet en liste til dig, så du kan finde det lettere at træffe en beslutning.

Længden af ​​opholdet bestemmer, hvor du skal gå. Kreta er ganske stor, og du har brug for mindst en uge til at udforske øen (leje en bil er stærkt anbefales). Hvis du har lidt tid Rhodos er et ideelt valg, selv om der er en hel del interesse, kan du udforske øen i tre eller fire dage.

Hvis du kan lide god mad. I Grækenland, du spiser er generelt god, men især Kreta med mange regioner og små landsbyer, er en top destination for madelskere. På denne ø vil du opdage, at den kretensiske mad er så varieret og velsmagende, som du forestillet sig det.

Kreta og Rhodos er to forskellige steder. Dybest set er det et spørgsmål om smag. Kreta har vidunderlige arkæologiske steder såsom den minoiske palads i Knossos, mens du kan besøge Rhodos til Lindos Akropolis Rhodos, den majestætiske middelalderlige by. Italienere og tyrkere har klart sat deres præg på øen Rhodos. Kreta vejr kan prale af mere naturlige vidundere, såsom Samariakløften, Balos strand og Elafonisi.

Hvor er de bedste strande? Det er en lille ting, begge øer har smukke strande, som du gængere helt sikkert vil gøre dig glad. Strandene på Rhodos er smukke og placeret på turkise vand. De mest berømte strande i Rhodos er: Kalathos, Ladiko, Glystra, Pefkos Stegna Kreta du medtage strandene Balos, Lasithi, Matala, eller Elafonisi. For strande ville du faktisk nødt til at besøge begge øer.

Rhodos og Kreta er reelle familievenlige græske øer, med flere all inclusive hoteller og familie hoteller, hvor du bare kan slappe af med dine børn. Begge øer har mange vand aktiviteter og attraktioner for unge turist.

Dagsture kan du gøre på Kreta og Rhodos. Du kan udforske de maleriske inde i landet, med smukke landsbyer og naturreservater, men også besøge en nærliggende ø. Butterfly Valley Rhodos er simpelthen fortryllende, mens besøger CretAquarium er en sjov og underholdende aktiviteter for hele familien.

Nu er spørgsmålet igen bliver Kreta eller Rhodos?
Rhodos og Kreta begge har en masse at byde på. Faktisk bestemmer kun den tid, aspekt dit valg. Uanset om du er en solo rejsende, en eventyrer, eller en familie med små børn, er nogle gange ligner, men også meget forskelligartet.
Hvis der kun råd jeg kan give, besøg begge øer, vil du ikke fortryde det.