Limenaria smukke landsby på Thassos

Den smukke landsby Limenaria ligger på den sydvestlige kyst af øen Thassos og udgør et samfund med nabo Kalivia. Limenaria har en smuk havn og tilbyder helt fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav og det hellige Athos-bjerg.

Limenaria ligger i et område, der har et af de mildeste klimaer på øen, dels fordi det er blevet et meget populært rejsemål for internationale turister. Derudover har Limenaria bevaret sin unikke lokale kultur og mange græske traditioner.

Lækker mad kan nydes i en af ​​de mange taverner og restauranter, der serverer lokale græske retter. Mange af disse restauranter ligger ved havet langs kysten af ​​byen. Der er også masser af caféer, barer, butikker og kiosker. Gå let rundt om området og absorbere den enkle livsstil, som ikke har ændret sig i årevis.

Men der er masser at gøre i byen, alle faciliteter er også inden for gåafstand. Der er smukke strande langs hele kysten, selv i byen er en sandstrand. I de nærliggende restauranter og sandwicher skal du næsten forlade stranden. Lige vest for Limenaria finder du en lang strand (2 km), som langsomt løber ind i havet. Umiddelbart bagefter er der den smukke og berømte Trypiti-strand. Hvis du rejser mod øst for Limenaria, finder du Metalia-stranden, et fortryllende og malerisk stykke sand og småsten på en fantastisk smuk beliggenhed.
Efter ca 2 1/2 kilometer langs kystvejen kommer du til Pefkari-stranden, der er opkaldt efter fyrretræerne omkring det, med sin absolut smukke sand- og stenstrand.

Lidt længere end 4 km fra Limenaria ligger landsbyen Potos med en smuk sandstrand. Det er et miljø for unge og energiske mennesker, den spændende og livlige atmosfære skaber nok underholdning om aftenen og natten.

Hvis du er på ferie i Thassos, gå ikke glip af et besøg i Limenaria.