Gay ferie Grækenland

Grækenland er et af de ideelle homoseksuelle feriemål i september.
Gay Star News, den største Gay Media i Storbritannien, med over 1.000.000 månedlige besøgende, anbefaler Grækenland som det ideelle rejsemål for homoseksuelle ferier i september.
 I samarbejde med redaktøren for Gay Star News har Travel at Interests Hotel Experts udvalgt 10 ideelle destinationer for Gay Vacations i september.

Listen indeholder også uventede græske destinationer som f.eks. Øerne Alonissos og Folegandros samt Chalkidiki-halvøen i det nordlige Grækenland.
Travel of Interest-teamet forsøger altid at anbefale nye destinationer til de mange permanente homoseksuelle besøgende til Grækenland, der altid søger nye og alternative steder at tilbringe deres ferie.

Listen indeholder også de bedste destinationer som Kreta og Santorini, og selvfølgelig kan øen Mykonos, et af de mest populære homoseksuelle destinationer i verden, ikke gå glip af.

Ifølge hr. Nikos S. Morantis, medstifter af Travel of Interest, har græske hotelgæster bevist deres homoseksuelle gæstfrihed og er stolte af deres hyggelige venlige personale.

De 10 bedste destinationer i Grækenland til homoseksuelle rejsende er: Kreta, Folegandros, Mykonos, Athen, Chalkidiki, Rhodos, Alonissos, Peloponnes, Santorini og Thessaloniki.