Sivota ukendt destination i Epirus-regionen

Hvis du er på udkig efter en lille, men attraktiv ferieby, der endnu ikke er opdaget af masseturisme, lovende afslapning og natur, skal du vælge en eksklusiv ferie i Sivota i Epirus-regionen.

Et besøg er nok, og du ved, hvorfor dette sted hedder den "naturlige skønhed". Hvad gør det charmerende sted så unikt, at turister kun kan forelske sig i Sivota. Jeg vil forsøge at forklare hvorfor.

Den (stadig) relativt ukendte destination Sivota, tidligere kendt som Mourtos, er en malerisk fiskerby i Epirus-regionen i det nordlige Grækenland, stolt af sin uberørte natur og smukke strande.

Sivota ligger på Det Joniske Hav, mere præcist på fastlandet modsat øen Korfu, kun 25 km syd for havnen i Igoumenitsa. Sivota er præget af fred, stilhed og frodig grøn vegetation. Mellem bjergene med figentræer og oliventræer har den lille kystby langt fra de vigtigste turiststeder, især ved sine hyggelige caféer og restauranter, herunder fremragende seafood restauranter.
De mange souvenirbutikker og caféer giver sjov. Men hjertet af Sivota er lystbådehavnen, en af ​​de smukkeste i det nordlige Grækenland. Havnepromenaden er ideel til lange gåture, især om aftenen. Nyd solnedgangen og det fantastiske panorama!

I og omkring Sivota er der mange små romantiske og beskyttede bugter og strande. Disse er både sand og stenstrande. Det turkise krystalklare vand er ideelt til svømning, snorkling og dykning. I løbet af sæsonen er feriegæster forkælet og har valget af en række fritidsaktiviteter. Det er ligegyldigt, om du ønsker at skabe en spændende sejltur, en tur på en banan båd hastighed, eller en tur gennem den uspolerede natur, ligesom vandski eller paragliding ønsker. Mulighederne er uendelige.

Området bør også udforskes. Under din ferie i Sivota skal du også udforske de mange seværdigheder og paradis strande i regionen. Regionen med sin enestående udsigt og den vilde ru kystlinje er en sanselig oplevelse, især på grund af dets mangfoldige flora og fauna.

Langt, næsten 20 km lang kystlinje Sivota til den romantiske fiskerby Parga, er virkelig smuk, men selvfølgelig skal du også besøge Meteora klostrene, som du kan nå fra Parga 2,5 timer. Andre højdepunkter inkluderer Ioannina, den historiske og kulturelle prestigefyldte hovedstad i Epirus, den antikke by Nicopolis nær havnebyen Preveza. Uforglemmelig især for vandrere, er flodpromenaden ved Gliki gennem Acherondas til kilden.
Derudover tilbydes dagsture til de omkringliggende øer Korfu og Paros. Jeg råder dig til at leje en bil, så du kan nyde den smukke natur og byer i Epirus.

Hvis du allerede er forelsket i Sivota efter at have læst min rapport, skal du ikke vente længere og gøre fiskerbyen til din næste destination. Det er det værd!